Bsc cum laude af in de architectuur en milieu-ontwerp

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in de architectuur en milieu-ontwerp

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Deze nieuwe cursus omvat de 'artistieke' en de 'wetenschappelijke' om een ​​nieuwe generatie architecten die niet alleen architectonisch competent en milieubewust, maar ook in staat om de ruimtelijke poëtica verkennen met een bewijs geïnformeerde benadering, selectief evalueren van de ontwerp-opties te creëren en kwantificeren het bouwen van de prestaties, voordelen voor het milieu en de impact van hun ontwerpen.

U zult uw creatieve ruimte en de vorm maken, milieu-ontwerp, technische en analytische vaardigheden, evenals uw kritisch denken en het bewustzijn van de bredere architectonische context te ontwikkelen. Deze cursus zal je professionele vaardigheden die gebruikt kan worden zowel in de architectuurpraktijk en milieu-design consultancy geven.

De helft van uw tijd op de cursus zal worden besteed aan-studio op basis van ontwerp- en half op bioclimatische, historische, culturele, sociaal-economische en professionele studies. Alle modules hebben een sterke interdisciplinaire aanpak dat de toegevoegde waarde van het milieu architecten te brengen voor de bouwsector en de samenleving belicht.

De cursus is momenteel in afwachting van RIBA validatie, maar een aanvraag voor validatie is ingediend. De universiteit heeft er alle vertrouwen van het verkrijgen van een succesvolle validatie op welk punt alle studenten die met succes de cursus hebben afgerond een RIBA (Part 1) gevalideerde kwalificatie die nodig is voor professionele registratie zal worden toegekend.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Inhoud

Gedurende de drie jaar wordt de cursus te dekken specifieke vakgebieden:

Jaar 1: Sensing Milieubeheer

In het eerste jaar zal de kennis van de architectonische vormgeving en ecologische principes die de rijvaardigheid en het verbeteren architectonische denken te krijgen, en leren van de evidence informed aanpak en de kwantificering vaardigheden zodat u ruimtelijk, milieu- en energie-prestatie-evaluatie van ontwerpvoorstellen te voeren. U zult fundamentele vaardigheden (technische, design en vertegenwoordiging vaardigheden) verwerven via uw persoonlijke ervaring van de architectonische ruimte.

Typische bestreken gebieden zal omvatten:

 • Architectonische en Environmental Design 1
 • Geschiedenis en Theorie van de Architectuur en Environmental Design
 • Environmental Design en beginselen van Bouwfysica

Jaar 2: Transformatie en Application

Je zal consolideren en de architectonische en ecologische principes en vaardigheden verworven in jaar 1 tot en met een bredere context, het verplaatsen van de persoonlijke ruimte om de opdracht van het gebouw en zijn omgeving toe te passen.

Typische bestreken gebieden zal omvatten:

 • Architectonische en Environmental Design
 • Architectuur, klimaat, milieu en energie
 • Geschiedenis en Theorie van de Architectuur en Environmental Design
 • Zero-plus Energy Building Design

Jaar 3: Het stappen uit en maken

In je jaar durende thesis project dat u zal zich richten op het ontwerp van een bouwkundig propositie, het maken en testen van prototypes / component, kunt u zich voorbereiden om uit te stappen in de praktijk met vertrouwen in architectuur en ruimtelijke vormgeving en het gebruik van verschillende geavanceerde gebouw prestaties voorspelling en testtools.

Typische thema's zijn onder andere:

 • Design and Research Brief
 • Afstudeerproject
 • Building Performance Analysis
 • Prototype fabricage en testen
 • Milieu en Energie Performance Assessment
 • Professional Practice

Associated carrière

Deze cursus geeft je de professionele vaardigheden die gebruikt kan worden zowel in de architectuurpraktijk en milieu-design consultancy geven. Het ontwerp en de onderzoeksvragen onderzocht in uw afstudeerproject kan ook leiden tot verder onderzoek in de Vakgroep Architectuur's March (Part II) en MSc programma's worden voortgezet.

Inrichting

De cursus wordt geleverd in ons centraal London Marylebone Campus, dat is gemakkelijk bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer.

Ontwerp werken is ontwikkeld binnen gewijd studio ruimtes. Naast een state-of-the-art CAD lab, heeft een complete suite van 100 computers werd geïnstalleerd in de ontwerpstudio's volgens de hoogste specificaties en met de nieuwste software. Samen vormen deze faciliteiten bieden een breed scala van tekenen, grafische en videotoepassingen. Metaalbewerking en houtbewerking work-shops, evenals andere ondersteunende faciliteiten zijn ook beschikbaar. Deze omvatten de Environmental Laboratory, Fabrication Laboratory in april 2015 gelanceerd, het verstrekken van een innovatieve leeromgeving aanbieden van geavanceerde digitale theefaciliteiten welke processen zoals ABS en gips 3D printing, CNC mes snijden, grootschalige CNC frezen, CNC frezen van metalen en robot fabricage mogelijk te maken .

De cursus maakt ook gebruik van onze bouw laboratoria die een breed scala van testapparatuur bevatten voor het beoordelen van omgevingsfactoren zoals temperatuur, vochtigheid, dag-verlichting, luchtsnelheid en geluid; en landmeetkundige apparatuur.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates