Bsc cum laude af in de bouw het beheer

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in de bouw het beheer

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Bouwmanagement is een gevestigde discipline beheer van de productie van de bouwwerkzaamheden, met inbegrip van nieuwbouw, renovatie, onderhoud, en in toenemende mate, ontwerp. Bouw managers hebben specialistische kennis en vaardigheden in de technologie van de binnenlandse, industriële en commerciële bouw, de bouw processen, planning, project life-cycle assessment, en de mensen en business management. In aanvulling op de kernthema's van het management en technologie vereist deze professionele rol een scala aan management vaardigheden, waaronder werken in teamverband en effectieve communicatie.

Deze vaardigheden zijn geïntegreerd in de leerstrategieën van deze cursus, zodat u meestal aan het werk in de bouw het beheer, hoewel je ook een carrière in project management, financieel management of vastgoedontwikkeling kunnen volgen. Naast de kennis en begrip van de bouw het beheer theorieën en de praktische en technische vaardigheden die nodig zijn om een ​​constructie manager te worden, vindt u de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling te krijgen.

Part-time aanvragers: De concurrentie voor onze part-time-bouw-gerelateerde opleidingen is sterk en we hebben een beperkt aantal plaatsen. Om teleurstelling te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u van toepassing zijn op 30 juni 2017.

Inhoud

Onze bouw cursussen delen een gemeenschappelijke Jaar 1, zodat studenten omgaan met die studeren verschillende wegen, krijgen enige kennis van het werk van alle professionals die werkzaam zijn in de bouw, het bevorderen van het interdisciplinaire karakter van de moderne bouw. Tijdens de cursus, de bouw technologie en management centraal staan, is de kwestie van de veiligheid en gezondheid aan bod, en het belang van duurzaamheid wordt beschouwd.

Al onze cursussen worden geleverd met behulp van een onderzoek op basis van blended learning aanpak met workshops, lezingen, tutorials en zelfstudie. Onze-technologie ondersteund leren ondersteunt zelfstudie via synchrone online lezingen, tutorials en seminars, die worden afgevangen en opgeslagen, zodat u sessies online opnieuw na het evenement. Wij beoordelen uw leren door middel van een verscheidenheid van methoden, waaronder projectmatig werken, essays en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie 1 - Construction Technology en de landmeetkunde
 • Technologie 2 - Building Design & Environmental Engineering
 • Technology 3 - Building Science and Structures
 • Beheer 1 - Gebouwde Omgeving en Graduate attributen
 • Beheer 2 - Project, commerciële en organisatorische Milieu
 • Ontwerp 1 - Ontwerp Principes

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technology 4 - Stof en prestaties
 • Technology 5 - Building Services Techniek
 • Technology 6 - Structures Principles
 • Beheer 3 - commerciële, juridische en Organisatiebeleid
 • Beheer 4 - Construction Project Based Learning
 • Beheer 5 - Project en Commercieel Management

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie - Sustainable Design and Construction
 • Technologie 8 - Renovatie en Onderhoud
 • Beheer 8 - Project en Commercieel Management
 • Beheer 7 - Construction Management
 • Beheer 6 - Professional Practice
 • Beheer 10 - Duurzame ontwikkeling en Lean Construction

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u dezelfde inhoud te bestuderen, gespreid over vijf jaar.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door het Chartered Institute of Building (CIOB) en de Chartered Association of Building Engineers (CABE).

"CABE is trots om de opleidingen binnen de gebouwde omgeving accrediteren bij de Universiteit van Westminster. Dit brengt ons dichter bij de getalenteerde studenten die hun wereldwijde toekomst te bouwen als Chartered Building Engineers en andere professionals binnen de industrie. "Chartered Association of Building Engineers.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates