Bsc cum laude af in de ontwikkeling van digitale media

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in de ontwikkeling van digitale media

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Multimedia computer verwijst naar de computer gebaseerde systemen, producten en diensten die beantwoorden aan de acties van de gebruiker door het presenteren van de rijke inhoud zoals tekst, afbeeldingen, animaties en video. De multimedia-industrie vereist beoefenaars met een combinatie van specialistische vaardigheden, zoals een begrip van de user interface (UI) en user experience (UX) beginselen, en ook de technische competenties voor het ontwikkelen en besturen van responsieve interfaces die zich aanpassen aan meerdere platformen en apparaten.

Om de huidige eisen van de multimedia-sector aan te pakken deze cursus behandelt de principes die bijdragen aan een effectieve UX design, content management en optimalisatie van interactieve producten worden opgenomen. De cursus richt zich vooral op de technische aspecten van interactieve productontwikkeling. Het biedt twee hoofdrichtingen van specialisatie - web design en ontwikkeling, en mobiele ontwerp toepassing en de ontwikkeling. U wordt ondersteund met een uitgebreid portfolio op te bouwen om uw inzetbaarheid te vergroten, en hebben de mogelijkheid om krediet te krijgen voor industriële certificatie cursussen in licentie gegeven door de grote commerciële software ontwikkelaars.

Inhoud

De cursus zal u toelaten om de praktische vaardigheden en kennis om een ​​reeks technische loopbanen binnen de multimedia-industrie, met inbegrip van digitale producer, digitaal project manager, front-end developer, informatie architect, multimedia authoring specialist, programmeur, SEO specialist, usability ontwikkelen en UX specialist, en web-analist specialist. Studenten met creatieve vermogens in staat zal zijn om de werkgelegenheid nd fi als ontwerpers die verantwoordelijk is voor de productie van de visuals van UI.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Het eerste jaar biedt u een onderbouwing van het vakgebied. U maakt kennis met het programmeren van computers concepten en talen die worden gebruikt om interactieve producten, fundamentele wiskunde die nodig zijn om de programmering algoritmen en concepten, basic UI / UX principes, en het proces van interactieve product design te begrijpen te maken.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Het tweede jaar introduceert multimedia-specifieke modules die een zekere mate van specialisatie in het ontwerp en de ontwikkeling mogelijk te maken, van traditionele websites tot mobiele applicaties. Het curriculum is gebaseerd op de fundamentele conceptuele kennis verworven in Level 4 toe te passen op eld-speci fi eke onderwerpen fi. De nadruk ligt op het ontwikkelen van je professionele vaardigheden en leren hoe multimedia projecten worden beheerd en georganiseerd. Creative modules kunt u uw portefeuille op te bouwen met het oog op uw technische en creatieve vaardigheden te tonen.

Uitgebreide stage jaar

Tussen de jaren 2 en 3 kun je kiezen om een ​​jaar uit en werk te nemen in de multimedia-industrie. Dit biedt u een ideale kans om de vaardigheden die je hebt geleerd in praktijk te brengen. Het geeft je ook de mogelijkheid om een ​​beter inzicht in de behoeften van de industrie te ontwikkelen, en de ervaring die is opgedaan met een plaatsing verbetert vaak uw loopbaanperspectieven na het afstuderen.

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Het derde jaar bouwt voort op speci fi eke vaardigheden verworven in Level 5, en je blootstelt aan de gespecialiseerde onderzoeksthema's van multimedia design en ontwikkeling. U ontvangt een project naar keuze (een spel, een dynamisch en flexibel web-applicatie of een mobiele app) die u voorziet van de mogelijkheid om meer geavanceerde vaardigheden en technieken in het potentieel omgeving vindt u op zoek gaan naar ontwikkeling van de werkgelegenheid te voltooien.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules op niveau 5 en niveau 6 te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen. Meer informatie over Westminster keuzevakken.

De erkenning van beroepskwalificaties

De cursus is geaccrediteerd door de British Computer Society (BCS).

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden. Voor meer informatie bezoek de Kaplan International College webpagina.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan