Bsc cum laude af in kwantiteit landmeten en commercieel beheer

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in kwantiteit landmeten en commercieel beheer

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Aantal landmeters en commercieel managers werken in alle sectoren van de gebouwde omgeving, en hebben vooral betrekking op de waarde en het financieel beheer van bouwprojecten en de daaropvolgende gebouw levenscyclus. Ze hebben specialistische kennis en vaardigheden met betrekking tot de kosten en contract management, dat een deskundige kennis van bouwtechnieken, opties inkoop en juridische zaken vereisen, en het duurzaam gebruik van hulpbronnen.

Aantal landmeters bieden onze klanten met gedetailleerde informatie om beslissingen te baseren en worden gewaardeerd om hun creatieve ideeën en oplossingen in de vroege stadia van een bouwproject. Zij voegen waarde toe door het bewaken van de functies van de kosten, tijd en kwaliteit in projecten van enige omvang. De rol van de commercieel manager is essentieel voor het succes van het bouwproject en vereist een uitstekende business sense en een goed begrip van het management en bouwprocessen. Zij beoordelen de waarde van het werk gedaan moet worden en te beheren en te monitoren kosten naarmate het project vordert.

Deze cursus geeft u de vaardigheden en kennis te nemen van deze rollen, samen met de overdraagbaar en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Part-time aanvragers: De concurrentie voor onze part-time-bouw-gerelateerde opleidingen is sterk en we hebben een beperkt aantal plaatsen. Om teleurstelling te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u van toepassing zijn op 30 juni 2017.

Inhoud

Onze bouw cursussen delen een gemeenschappelijke Jaar 1, zodat studenten omgaan met die studeren verschillende wegen, krijgen enige kennis van het werk van alle professionals die werkzaam zijn in de bouw bevorderen van het interdisciplinaire karakter van de moderne bouw. Tijdens de cursus, de bouw technologie en management centraal staan, is de kwestie van de veiligheid en gezondheid aan bod, en het belang van duurzaamheid wordt beschouwd.

Al onze cursussen worden geleverd met behulp van een onderzoek op basis van blended learning aanpak met workshops, lezingen, tutorials en zelfstudie. Onze-technologie ondersteund leren ondersteunt zelfstudie via synchrone online lezingen, tutorials en seminars, die worden afgevangen en opgeslagen, zodat u sessies online opnieuw na het evenement. Wij beoordelen uw leren door middel van een verscheidenheid van methoden, waaronder projectmatig werken, essays en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie 1 - Construction Technology en de landmeetkunde
 • Technologie 2 - Building Design & Environmental Engineering
 • Technology 3 - Building Science and Structures
 • Beheer 1 - Gebouwde Omgeving en Graduate attributen
 • Beheer 2 - Project, commerciële en organisatorische Milieu
 • Ontwerp 1 - Ontwerp Principes

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie 2 - Building Design & Environmental Engineering
 • Technology 4 - Fabric, ontwerp en prestaties
 • Beheer 3 - commerciële, juridische en Organisatiebeleid
 • Beheer 4 - Construction Project Based Learning
 • Beheer 5 - Project en Commercieel Management
 • Beheer 6 - Structurele Principles

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Technologie 7 - Sustainable Design and Construction
 • Technologie 8 - Renovatie en Onderhoud
 • Beheer 6 - Professional Practice
 • Beheer 8 - Project en Commercieel Management
 • Beheer 9 - Project Evaluatie en Ontwikkeling
 • Beheer 10 - Duurzame ontwikkeling en Lean Construction

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u dezelfde inhoud te bestuderen, gespreid over vijf jaar.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), het Chartered Institute of Building (CIOB) en de Chartered Association of Building Engineers (CABE).

"CABE is trots om de opleidingen binnen de gebouwde omgeving accrediteren bij de Universiteit van Westminster. Dit brengt ons dichter bij de getalenteerde studenten die hun wereldwijde toekomst te bouwen als Chartered Building Engineers en andere professionals binnen de industrie. "
Chartered Association of Building Engineers.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates