Bsc cum laude af in vastgoed

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc cum laude af in vastgoed

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Vastgoed is een dynamisch beroep; elk bedrijf en elke persoon moet ergens aan het werk en ergens om te leven, en als eigendom kosten zijn vaak de tweede hoogste uitgaven aan een bedrijf de balans, een goed begrip van het pand is essentieel voor elk bedrijf.

Deze cursus geeft u een grondige kennis van alle aspecten van vastgoed, waaronder het kopen en verkopen, de waardering, de ontwikkeling, planning, het beheer en het investeren in verschillende markten pand, samen met de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang professionele en persoonlijke ontwikkeling. Veel van onze docenten zijn Chartered Surveyors die benoemingen in het bedrijfsleven hebben bekleed, en velen zijn nog steeds het beoefenen van part-time. Zoals we zijn gevestigd in Londen zijn we in staat aan de bestuurders van de toonaangevende onroerend goed bedrijven om gastcolleges te leveren en regelen verschillende bezoeken ter plaatse uit te nodigen.

Vastgoed niet wordt onderwezen op school, studenten hebben een breed scala van A Levels en kwalificaties. De belangrijkste eisen zijn een analytische geest, een duidelijke motivatie voor de cursus en de wens om een ​​plezierige en potentieel hoge verdienende carrière te ontwikkelen.

Inhoud

Onze Real Estate BSc Honours cursus biedt een professioneel gerichte opleiding, het produceren van afgestudeerden die in staat van omgaan met alle aspecten van het onroerend goed en ontwikkeling. Het leren en onderwijzen van de cursus bestaat uit een verscheidenheid van formaten, waaronder lezingen, seminars, presentaties, groepswerk en het bezoeken van lezingen. Het bereik van de beoordelingsmethoden omvat examens, essays en groeps- en individuele projectwerk en presentaties.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

U krijgt de gelegenheid van een reis hebben naar Brussel, met inbegrip van groepswerk met de Belgische studenten. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Introduction to Building Technology
 • Inleiding tot Overheid en Recht
 • Inleiding tot Planning en Duurzaamheid
 • Introduction to Property
 • Inleiding tot de Property Economie en Vastgoed Accounting

Jaar 2 (Credit Level 5)

Jaar 2 omvat optioneel, maar aanbevolen, educatieve excursies naar een noordelijke stad in het Verenigd Koninkrijk. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • handelspraktijk
 • planning Practice
 • Property Zakelijk
 • Residential Practice

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Een kenmerk van de cursus is de mogelijkheid om studiebezoeken naar een Europese bestemming wonen in dit jaar. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Projectontwikkeling
 • Global Practice
 • Professional Practice
 • Vastgoedbeheer

De inhoud van de cursus is genoteerd op jaar, wat overeenkomt met de full-time mode van de studie. Als je studie in deeltijd vindt u dezelfde inhoud te bestuderen, gespreid over vijf jaar.

De erkenning van beroepskwalificaties

Deze cursus is volledig geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en studenten worden aangemoedigd om leden van de RICS worden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates