Bsc economie (Hons)

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc economie (Hons)

University of Greenwich

BSc Economics (Hons)

Studenten studeren in de economie ontwikkelen van een brede waaier van praktische vaardigheden in onderzoek, informatie management en presentatie. Werkgevers waarderen zoals overdraagbare vaardigheden voor het gebruik ervan in de analyse, besluitvorming en communicatie.

U krijgt een rigoureuze aarding in de economische theorie, stevige training in kwantitatieve onderwerpen en de mogelijkheid om te studeren in de diepte een aantal problemen en kwesties die een belangrijke invloed op de samenleving hebben ontvangen: de werkloosheid en de inflatie; armoede en ongelijkheid; internationale handel en globalisering; de oorzaken en gevolgen van de economische groei; en de rol en functie van het bedrijfsleven op lokaal, nationaal en internationaal niveau.Het programma is gericht op de kansen in de markt voor de werkgelegenheid aan door internationale organisaties van de afgestudeerden met geavanceerde kennis en de toepassing van de economische theorie van de internationale context, business, markten en instellingen.

Directe toegang tot Jaar 2 en 3 is beschikbaar voor gekwalificeerde kandidaten. Studenten op dit programma van toepassing kunnen zijn om deel te nemen in de overzeese contacten met onze Erasmus partners.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Expertise en opleiding in de principes van de economie en hun toepassingen en een stevige basis van kennis over de werking van de werkelijke economieën
  • Kennis hebben van de wiskundige en econometrische methoden die nodig zijn voor economische analyse en om studenten op te leiden bij de toegang tot en analyse van economische data
  • Om studenten te voorzien van een goed begrip van de rol van de binnenlandse en internationale instellingen in het vormgeven van de economische en zakelijke beslissingen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
- UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates