BSc Economie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Dit Economics opleiding is bedoeld om studenten een grondige opleiding in een van de toegepaste sociale wetenschappen. Economie is de sociale wetenschap die de voorwaarden en de wetten die de productie, distributie en consumptie van rijkdom in een georganiseerde samenleving onderzoekt. Studenten die grote in de economie kan worden gebruikt door het bedrijfsleven, de overheid en andere instellingen die werkzaam zijn in diverse medewerkers en management posities. Om het bereik van de economie kansen op werk beschikbaar te verbreden, veel studenten combineren een econoom met een andere verwante belangrijke zoals politieke wetenschappen, informatie en computer wetenschappen, bedrijfskunde of communicatie.

Om het bereik van de economie kansen op werk beschikbaar te verbreden, veel studenten combineren een Bachelor in Economie met een andere verwante belangrijke zoals politieke wetenschappen, informatie en computer wetenschappen, bedrijfskunde of communicatie. Anderen met een belangrijke economie kan van plan om verder te gaan naar graduate werk in de economie of andere gebieden, die kwalificeert hen te dienen in Kansas City of daarbuiten als economen en andere specialisten in de overheid, het bedrijfsleven en het hoger onderwijs.

Mission Statement

Mission Statement: Studenten worden opgeleid om economische concepten en analyses toepassen om echte problemen op te lossen, en ze in staat om effectief oplossingen te communiceren in woord en geschrift formaten zal zijn.

Visie

Visie: Studenten zullen vaardigheden die nodig zijn voor entry-level werkgelegenheid bij de overheid of particuliere posities als economen of data-analisten hebben.

Economie Competenties

  • Blijk geven van begrip van de theorie onderliggende nationale overheid beleidsvorming (macro-economie).
  • Blijk geven van begrip van de theorie van de wereldeconomie.
  • Analyseren en conclusies over economische problemen en het beleid te trekken.
  • Gebruik van kwantitatieve analyse om hypothesen te toetsen van economische aard van de concepten van ethiek en sociale verantwoordelijkheid in het gebruik van statistische analyse.
  • Communiceer economische theorie en analyse in mondelinge en schriftelijke formaten.
  • Uitvoeren van een onafhankelijke economische analyse in een leeromgeving, met inbegrip van een reeks van formele mondelinge presentaties die wordt afgesloten met een research paper.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder