Bsc en msc in de informatica

SUNY Polytechnic Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc en msc in de informatica

SUNY Polytechnic Institute

BSc en MSc in Computer Science

De gezamenlijke BS / MS-programma is een goed geïntegreerd programma dat een goed voorbereide en goed gemotiveerde twee jaar afgestudeerd toelaat om zowel een bachelor en een master's degree in computer en informatica in drie jaar full-time studie te voltooien buiten de associate degree. Voor deze studenten, is toelating tot de graduate programma gezorgd bij het begin van de junior jaar van de studie of kort daarna.

Vereisten


Afronding van de gezamenlijke BS / MS-programma vereist een minimum van 145 uur semester, met inbegrip van een minimum van 33 uur semester van graduate studie. Alle specifieke vereisten voor zowel het BS en MS graden moet worden voldaan. Studenten in het gezamenlijke programma van toepassing kunnen zijn maximaal twaalf credits van de graduate cursussen aan zowel de undergraduate en graduate graden tegelijk. Studenten in het gezamenlijke programma moet registreren voor CSC 500 - Discrete Structuren - die zal voldoen aan de undergraduate Eindige of Discrete Wiskunde eis en zal gelijktijdig worden toegepast als een algemene graduate keuzevak. Twee graduate opleidingen kunnen worden toegepast op de undergraduate geavanceerde informatica keuzevakken, en een graduate cursus kan worden toegepast als een undergraduate onbeperkte keuzevak. Graduate brug cursussen kunnen niet gelijktijdig worden toegepast op zowel graden.

Toestand


Een student ingeschreven in het gezamenlijke programma zal worden beschouwd in undergraduate-status te blijven tot de voltooiing van 124 semester uur, en daarna collegegeld en vergoedingen wordt op de graduate niveau worden gebracht. De BS diploma wordt uitgereikt op het moment dat aan alle eisen voor die graad tevredenheid is voldaan. Studenten worden verwacht dat zij hun BS programma eisen voorafgaand voltooien tot het nastreven van de MS graad behalve wanneer die twee programma's elkaar overlappen.

Academische Permanent


Vervolg toelatingsexamen in het gezamenlijke programma vereist het onderhoud van een GPA van 3,0 voor cursussen genomen op SUNYIT in elk van de volgende categorieën: (a) alle opleidingen van toepassing zijn op de undergraduate degree; (B) informatica opleidingen van toepassing zijn op de undergraduate degree; (C) alle graduate opleidingen. Studenten met een GPA van minder dan 3,0 in elk van deze categorieën zullen op de academische proeftijd worden geplaatst in het programma. Studenten die op academische proeftijd van twee semesters of die een GPA van minder dan 2,50 in elk van deze categorieën zal academisch worden ontslagen uit het gezamenlijke programma. Studenten die academisch ontslagen, maar nog niet afgerond het baccalaureaat programma, maar waarvan de prestaties vormt bevredigende prestaties in de undergraduate programma zal automatisch in dat programma worden geplaatst.

Toelating


Aanvragen worden uitgenodigd uit goed voorbereide studenten voltooien van een lagere divisie programma en van de studenten ingeschreven in het undergraduate programma. Toelating tot de gezamenlijke BS / MS-programma vereist een minimum van 48 en een maximum van 94 uur semester van het krediet met een totale GPA van ten minste 3,0 en 3.20 in de grote. Bovendien moet de volgende cursussen of equivalenten daarvan worden aangevuld met rangen van B of beter voorafgaand aan toelatingsexamen:

Computing Fundamentals

Datastructuren en algoritmen

OBJECT GEORIËNTEERD PROGRAMMEREN

• Wiskunde Elective (Calculus, Linear Algebra of Statistics)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Utica, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Utica, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan