Bsc film & tv-productie (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc Film & Television Production (Hons)

Dit programma biedt een brede basis voor de productie en post-productie inclusief camera, studio rollen, redactionele vaardigheden, digitale compositing en visuele effecten. Presentatie, design, animatie en technieken voor motion graphics zijn ook inbegrepen.

Het biedt de mogelijkheid om zowel de nieuwste technieken en traditionele vaardigheden in televisie en film productie en post-productie te verwerven. Na succesvolle afronding van dit programma de studenten in staat zou zijn om: tonen vaardigheid in de camera en studio-technieken, analyseren, ontwerpen en creëren van motion graphics en visuele effecten, produceren en beheren van activa in diverse media (film, tekst, beeld, animatie, geluid, video).

Individuen zullen zelfstandig en als onderdeel van een team te werken, met behulp van nieuwe technologieën met betrekking tot de productie en post-producties industrieën om een ​​portfolio van het werk dat getuigt van een sterke technische, sociale, ethische en juridische bewustwording voor de entertainment-industrie te produceren.

De universiteit heeft momenteel een samenwerkingsovereenkomst met BBC Training en Ontwikkeling, waarin zij zullen invoeren van lezingen en praktische studio sessies als onderdeel van het programma.

Het volgende is een indicatie van het huidige programma-inhoud. Echter, de snel veranderende aard van het vakgebied betekent dat zowel de aangeboden cursussen en individuele inhoud van de cursus, kan variëren in de komende jaren.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder