Bsc film & tv-productie (Hons)

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc film & tv-productie (Hons)

University of Greenwich

BSc Film & Television Production (Hons)

Dit programma biedt een brede basis voor de productie en post-productie inclusief camera, studio rollen, redactionele vaardigheden, digitale compositing en visuele effecten. Presentatie, design, animatie en technieken voor motion graphics zijn ook inbegrepen.

Het biedt de mogelijkheid om zowel de nieuwste technieken en traditionele vaardigheden in televisie en film productie en post-productie te verwerven. Na succesvolle afronding van dit programma de studenten in staat zou zijn om: tonen vaardigheid in de camera en studio-technieken, analyseren, ontwerpen en creëren van motion graphics en visuele effecten, produceren en beheren van activa in diverse media (film, tekst, beeld, animatie, geluid, video).

Individuen zullen zelfstandig en als onderdeel van een team te werken, met behulp van nieuwe technologieën met betrekking tot de productie en post-producties industrieën om een ​​portfolio van het werk dat getuigt van een sterke technische, sociale, ethische en juridische bewustwording voor de entertainment-industrie te produceren.

De universiteit heeft momenteel een samenwerkingsovereenkomst met BBC Training en Ontwikkeling, waarin zij zullen invoeren van lezingen en praktische studio sessies als onderdeel van het programma.

Het volgende is een indicatie van het huidige programma-inhoud. Echter, de snel veranderende aard van het vakgebied betekent dat zowel de aangeboden cursussen en individuele inhoud van de cursus, kan variëren in de komende jaren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 weken
Voltijd
Price
Prijs
- UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates