Bsc forensische wetenschap (Hons)

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc forensische wetenschap (Hons)

University of Greenwich

BSc Forensic Science (Hons)

Forensische wetenschap is de toepassing van wetenschappelijke technieken, om te helpen bij het beantwoorden vragen in de rechtbank en in relatie tot civiele of strafrechtelijke zaken. Een forensisch wetenschapper zal items van potentiële bewijskracht onderzoeken en vervolgens uiteindelijk hun bevindingen presenteren in de rechtszaal. Zij zullen een breed scala van analytische technieken te gebruiken om hen te helpen te interpreteren de monsters en ontdek de waarheid.

Aan de Universiteit van Greenwich, worden de studenten onderwezen een gevarieerd aanbod van de kern wetenschappelijke modules door medewerkers van de School of Science, deze omvatten: Human Molecular Biology, Forensische Geowetenschappen en vaardigheden in Crime Scene onderzoek, Evidence Recovery en Recht. Regelmatige laboratorium sessies praktische simulaties (in de plaats delict kamer) en externe seminars ondersteund door ervaren forensische beoefenaars die een inzicht in de wereld van de hedendaagse forensische wetenschap bieden, zijn een belangrijk kenmerk van de graad. Een van onze unieke aanbod is dat al onze studenten krijgen het lidmaatschap van de Forensic Science Society betaald door de universiteit.

Met een forensische wetenschap graad u van hoge kwaliteit, brede wetenschappelijke opleiding die je niet zal beperken bij het kiezen van je carrière te ontvangen. Zowel de theoretische en praktische onderwijs gegeven verbreedt de vitale overdraagbaar vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière, niet alleen in de forensische wetenschap industrie, maar ook de farmaceutische, chemische en biologische sectoren.

De doelstellingen van de opleiding zijn:

  • Om uw kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen zodat u een competente en effectieve wetenschapper kan worden
  • Om u te voorzien van het vertrouwen en het vermogen om de fundamentele wetenschappelijke principes van toepassing zijn op een groot aantal praktische forensische wetenschap situaties, in het bijzonder binnen een wettelijk kader
  • Om u de vaardigheden om problemen te identificeren en op te lossen. Je zult in staat zijn om kwantitatieve technieken gebruiken om gegevens om te evalueren en de huidige gegevens te analyseren en te interpreteren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
- UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates