Bsc geografie

Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc geografie

Park University

Bij de eerste reactie, zou je denken Aardrijkskunde heeft weinig te maken met uw dag-tot-dag leven en nog minder met betrekking tot wat u van plan bent te doen voor je toekomstige carrière plannen. Je zou kunnen denken dat studeren geografie is niets meer dan het onthouden van provinciehoofdsteden of het leren om punten te plotten op een kaart. Maar geografie, als een academische veld, gaat over veel meer dan dat!

Professionele geografen verkennen en analyseren de veelheid van verbanden en relaties tussen vrijwel elk facet van de plaatsen en ruimten over het aardoppervlak. Daarom, aardrijkskunde is eigenlijk de oorspronkelijke ruimtelijke wetenschap. Sommige geografen hebben zelfs beschreven het veld gewoon (nog adequaat) als de studie van de "waarom van waar?" (Let op: Niet alleen de "? Waar")

Daarom, Aardrijkskunde is werkelijk interdisciplinaire en integratieve door zijn aard. Het onderzoekt een breed spectrum van onderwerpen en kwesties, en het is de enige discipline bij Park University om zowel de sociale en natuurwetenschappen overspannen. Hierdoor breed, heeft de geografie programma ontworpen om leerlingen de flexibiliteit kunnen cursussen die het best past hun individuele interesses selecteren.

Geografie als een academische discipline bestudeert de ruimtelijke dimensies van en verbindingen tussen cultuur, de samenleving en de processen van de Aarde.

De combinatie van een gedegen basis in de geografische en ruimtelijke principes analyse met een kader dat de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en natuurwetenschappen overbrugt; we streven ernaar om u te helpen de toekomstige leiders te ontwikkelen voor de samenleving.

Degenen die een studie aardrijkskunde zijn goed voorbereid om te begrijpen en te verklaren wereldwijde politieke kwesties die zich voordoen tussen landen, culturen, steden en tussen regio's binnen landen.

Vanwege de brede selectie van speciale gebieden, geografie is een discipline die kan leiden tot een groot aantal van de carrière mogelijkheden in vrijwel elke branche.

Om maximale flexibiliteit voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven geografie studies op afstand of in de Kansas City gebied te bieden, de Bachelor in de geografie en kleine aanbod in de Geografie programma worden online aangeboden en op onze Parkville, Mo campus.

Graad Aanbod

  • Bachelor of Science in de geografie - Minor in de geografie - Minor in Geoscience - Minor in Geografische Informatie Systemen - Minor Global Sustainability

De verkregen door het bestuderen van geografie vaardigheden maken afgestudeerden in de vraag naar een breed scala aan kansen op werk. Het leerplan aardrijkskunde zullen de studenten voor het bedrijfsleven en academici bereiden terwijl het stimuleren van een leven lang leren vaardigheden. De link tussen geografie en de wereld (culturele en fysieke) maakt een gevarieerde lijst van loopbanen. Geografische vaardigheden zijn essentieel voor het begrip van de fysieke patronen, menselijk patronen en processen van de Aarde. Deze vaardigheden zijn van belang voor iedereen die kritisch na te denken over de wereldwijde gemeenschap. Het Ministerie van Natuurlijke en Exacte Wetenschappen verwelkomt partnerships met de juiste bedrijven en overheidsinstellingen om studenten in stageplaatsen te plaatsen in hun grote of een verwant gebied. Het Ministerie van Natuurlijke en Exacte Wetenschappen stimuleert actief studenten om te werken in een dergelijke stageplaatsen en acht stages als een integraal onderdeel van het curriculum. Deze graad vereist een minimum van 120 in totaal krediet uur om af te studeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Kansas City, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Parkville, Missouri
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan