Bsc hons in de geografie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de geografie

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de geografie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Voor toelating tot het Honours programma, is een Bachelor's Degree met Geografie als een belangrijke (65% gemiddeld in 3 jaar) nodig. Het hoofd van de afdeling keurt de toelating tot het Honours programma.

Vijf semester modules vereist zijn voor de Honours Degree, waarvan Module 3 (Wijsbegeerte en Methodiek) en Module 7 (Research Project) zijn verplicht. Elke module heeft een gelijk aantal credits. Onderzoek aan het einde van de helft van presentatie, behalve Module 7, dat een module jaar. Module 3 en elk ander semester module moet met 50% worden doorgegeven om door te gaan met onderzoek naar het Honours Degree.

Een student moet ten minste twee modules per semester passeren. Semester modules worden gepresenteerd in een bepaald jaar van de studie worden jaarlijks vastgesteld. Een goedgekeurd semester module van een ander dan Geografie Honours Degree kan ook in de Faculteit der Natuurwetenschappen, Faculteit der Geesteswetenschappen of faculteit Management gevolgd worden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan