Bsc hons in de geologie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de geologie

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de geologie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Om een ​​Honours Degree in de geologie te verdienen, moet een student met succes te voltooien alle negen modules hieronder uiteengezet of een deel van deze, plus gelijkwaardig niveau modules van andere aanverwante gebieden van de aarde of materiaalwetenschappen (naar het oordeel van het hoofd van de afdeling) om tot een minimum van 170 studiepunten toe te voegen. Een minimum van 60% in alle geologie core modules en voor alle drie veld scholen (UJ studenten) is vereist om te gelden voor in aanmerking komen voor de Geologie Honours programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan