Bsc hons in de plantkunde

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de plantkunde

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in Botany, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Toelating tot het Honours programma is onder voorbehoud van goedkeuring door de Dienst ent. Een potentiële kandidaat moet een minimum gemiddeld cijfer van ten minste 60% voor Botany hebben op het derde niveau jaar.

Het programma bestaat uit zes modules die afzonderlijk wordt afgelegd:

  • De modules voor dit programma zijn: na de oogst Fysiologie (BOT0017), Plant Biotechnology (BOT0047), Plantensystematiek en Molecular Evolution (BOT0067), Project (BOT0077), Scientific Methods (BOT0087), Advanced Plantentaxonomie en Economische Plantkunde (BOT0097) .

Bovendien één of meer bijkomende modules kan, door het afdelingshoofd. Deelname aan Departementale excursies kan ook nodig zijn.

Het examen bestaat uit schriftelijke documenten of rapporten in elke sectie. Alle onderdelen even zwaar en moet individueel worden doorgegeven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan