Bsc hons in de psychologie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de psychologie

University of Johannesburg

Het Honours in de psychologie programma wordt aangeboden op slechts een full-time basis. De studenten zijn verplicht om zes modules te voltooien binnen een periode van een jaar. Het onderzoek component is de enige verplichte module en loopt voor het volledige jaar, als zodanig deze module telt als twee modules.

De studenten zijn verplicht om vier andere modules uit de volgende lijst te selecteren: Neuropsychologie; Persoonlijkheidspsychologie; Sociale psychologie; Abnormale psychologie; Therapeutische Psychologie; Psychologische Assessment; Kritische Developmental Psychology and Health Psychology. Iedere module wordt door een deskundige in het veld en klassen interactionele en dynamisch. De studenten krijgen ook de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject met als doel om hen voor te bereiden op verdere studies. De studenten worden getoetst via toetsen, opdrachten en examens.

Toelatingseisen

De termijn voor toepassingen die moeten worden ingeschreven in het programma en de datum waarop de definitieve lijst van geselecteerde Honours kandidaten worden aangekondigd worden bepaald door het ministerie elk jaar. Aanvraagformulieren en andere relevante informatie zijn verkrijgbaar bij de afdeling Psychologie, evenals op de website van de universiteit.

Contactgegevens

Naam: Mr P Basson
Tel: 011 559 3675 / E-mail: pbasson@uj.ac.za

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan