Bsc hons in de toegepaste wiskunde

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de toegepaste wiskunde

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in BSc Honours Toegepaste Wiskunde, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Het Honours BSc Applied Mathematics curriculum bestaat uit NEGEN semester modules (eigen keuze) en een korte schriftelijke project (APM0167) (verplicht). Halfjaar modules worden onderzocht op het einde van het halfjaar waarin ze worden genoemd. Het project wordt begeleid door een docent en gepresenteerd door de student als een lezing op een vooraf bepaalde tijd.

Het project heeft het gewicht van een semester module, intern onderzocht. De keuze van het semester modules gebeurt in overleg met het hoofd van de afdeling. Goedgekeurde modules uit verwante studie velden tot een maximum van een jaar of twee programma semester modules kunnen worden opgenomen in het Honours curriculum).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan