Bsc hons in de wiskunde

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de wiskunde

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in wiskunde, en de onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

Het Honours programma bestaat uit 9 semester modules en een korte schriftelijke project. Het project wordt uitgevoerd onder toezicht van een lid van de afdeling en moet worden gepresenteerd als een lezing. Het heeft het gewicht van een subject-module en wordt intern onderzocht. Modules worden geselecteerd in overleg met het ministerie en kunnen worden uitgewisseld met modules van andere afdelingen; bijvoorbeeld van Toegepaste Wiskunde, Statistiek en Economische Wetenschappen en Econometrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan