Bsc hons in de zo├Âlogie

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc hons in de zoölogie

University of Johannesburg

Het primaire doel van de Bachelor Honours kwalificatie is te consolideren en verdiepen van kennis en expertise van de studenten in de zoölogie, en onderzoekscapaciteit in de methodologie en technieken van het te ontwikkelen. BSc Honours is in wezen een cursussen mate waarvan ten minste 25% (30) van de kredieten die zijn gewijd aan een onderzoeksproject en rapportage onder toezicht.

De mate vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, en dient als de eerste wetenschap postdoctorale specialisatie kwalificatie de studenten met een grondige wetenschappelijke kennis en vaardigheden die hen voor te bereiden op onderzoek gebaseerde postdoctorale wetenschappelijk onderzoek.

BSc Hons: Zoology (HBS003) omvat 11 modules bestaat uit modules ZOO0017, ZOO0027, ZOO0037, ZOO0047, ZOO0057, ZOO0067, ZOO0077, ZOO0097, ZOO0098, ZOO0127 en ZOO0157. De afdeling jaarlijks bepaalt de beschikbaarheid van de modules.
NQF Level: 7
Credits: 138
Regels van de toegang: BSc diploma met Zoölogie als belangrijke

Acceptatievoorwaarden

Een beperkt aantal leerlingen (. Ca. 12) zal jaarlijks worden geaccepteerd. Dit aantal wordt bepaald door de beschikbare plaatsen in het departement. Definitieve aanvaarding zal worden gebaseerd op de definitieve jaarresultaten, het verkrijgen van een minimum van 65% in een examen Engels aflegt en de uitslag van een schriftelijke eenvoudig type toepassing, geëvalueerd door wetenschappelijk personeel van de afdeling Zoölogie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan