Bsc human resource management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Dit programma richt zich op de studie van organisaties en de inzet van personeel als een primaire institutionele bron. De nadruk wordt gelegd op een gedragswetenschappelijk / management benadering waarin het begrip van individueel gedrag en groepsprocessen wordt gecombineerd met de technieken van het beheer van het personeel binnen een organisatie. Deze interdisciplinaire aanpak trekt uit het gebied van beheer, Sociale Psychologie, en Organizational Behavior aan vaardigheden in interpersoonlijke en intergroepsrelaties creëren.

Mission Statement

De missie van de Human Resource Management Program in School of Business Park University is om studenten voor te bereiden met de theoretische, kwantitatieve en praktische achtergronden zodat zij zich kunnen ontwikkelen en gebruik een geldig en betrouwbaar human resource management instrumenten en praktijken. Studenten worden toegerust om beslissingen te nemen die een eerlijke, ethische en voldoet aan de voorschriften werkgelegenheid, terwijl het dienen van de organisatie en de stakeholders te maken.

Visie

De Human Resource Management Programma van de School of Business Park University zal het programma van de keuze voor een diversiteit van leerlingen in een flexibel formaat zijn. We zullen continu verfijnen ons curriculum en instructie-methoden zodat studenten aantoonbare verbetering gedurende hun opleiding kunnen tonen.

Human Resource Management Programma Academische Doelen en competenties Goals

 • Aantonen dat het vermogen om te redeneren en te bespreken onderwerpen en maken gebruik van kritisch denken vaardigheden.
 • In staat zijn om zakelijke beleid en strategie kennis te integreren en professionele expertise en ethiek toe te passen op alle niveaus.
 • Aantoonbare actieve kennis van data-integratie en onderzoeksmethodologie en hun rol in de HRM-besluitvormingsproces.

COMPETENTIES

 • Problemen identificeren die betrokken zijn bij het verwerven van de menselijke hulpbronnen met inbegrip van functie-analyse, HR-planning, de wet gelijke kansen, werving en selectie.
 • Vraagstukken met betrekking tot het ontwikkelen, evalueren en belonen van human resources identificeren via training, performance management, en compensatie systemen.
 • Breng de voorkeur methoden van selectie op basis van behoeften van de organisatie en de omgevingsomstandigheden.
 • Definiëren hoe de effectiviteit van methoden voor selectie en plaatsing van personeel meten.
 • Onderscheid manieren waarop medewerkers beoordeelt de eerlijkheid van een beloningsstructuur.
 • Identificeren van interne en externe variabelen die betrokken zijn bij het vaststellen van compensatie systemen.
 • Beschrijf hoe de werknemer het gedrag en de prestaties te meten.
 • Identificeren van de criteria voor het bepalen van de effectiviteit van de prestatiemaatstaven.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder