Bsc In Algemeen Management

PFH Private University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Algemeen Management

PFH Private University of Applied Sciences

PFH Campus Göttingen

De opleiding in Algemeen Management, Wat leidt tot een Bachelor of Science diploma, is bedoeld voor jongeren met een universitaire of hogere ingang onderwijs die geïnteresseerd zijn in de economische processen en willen dingen te laten gebeuren.

Als u wilt weten hoe het opzetten van een bedrijf, productieketens, verkoopprocessen of de marktintroductie van een nieuw product te beheren, deze opleiding is de juiste keuze. U maakt kennis met het hele spectrum van business administration hier geworden.

Uw voordelen

 • Geïntegreerde stages en praktische projecten met partnerbedrijven
 • Individuele begeleiding op basis van kleine leergroepen
 • Ontplooiing van de persoonlijkheid: soft skills training en mentoring systeem
 • Taalcursussen in elk bedrijf relevante taal

Study Content

stuk

In de opleiding leert u hoe u bedrijfsprocessen te analyseren, beoordelen ze en maken ze rendabel. De klassieke inhoud van Business Administration studies omvat het gebied van inkoop, productie, verkoop en de boekhouding. Daarnaast zal je geluid know-how in functies cross-bedrijf als controlling, marketing, organisatie en logistiek, alsmede corporate management, belastingen en Human Resources te verwerven. Tot aan het einde van het tweede semester, zul je dezelfde cursussen als in de bachelor's degree in Business Administration te wonen en in staat zijn om je studie te schakelen naar dit punt op verzoek zal worden.

Manager met Personality

In aanvulling op de gespecialiseerde inhoud, PFH, meer dan misschien een andere universiteit, heeft een geïntegreerde elementen die je persoonlijke vaardigheden te trainen in het management opleiding. Deze elementen zijn onder andere cursussen in soft skills, concrete projecten bij bedrijven en studenten sociale projecten evenals persoonlijke begeleiding door middel van PFH professoren.

internationale Oriëntatie

Taalcursussen bereidt je voor op een internationale carrière. Zodra ten minste vijf studenten interesse tonen, zal PFH cursussen organiseren in elk bedrijf relevante taal, ongeacht of dit is Spaans, Russisch of Chinees. Bovendien kunt u internationale studie en het leven ervaring op te doen door middel van een semester in het buitenland. Het is om deze reden dat PFH in universitaire samenwerkingsverbanden heeft gesloten en neemt deel aan het Erasmus-programma.

Carrière Outlook: Veel kansen, beste vooruitzichten

De 'Bachelor of Science' is een eerste beroepskwalificatie. Het opent uitstekende perspectieven van een internationale management carrière voor jou. Afgestudeerden van de opleiding zijn tegenwoordig werkzaam in verschillende domeinen: als product manager in een wereldwijde groep, als een bankier in het financiële centrum van Londen, als bedrijf opvolger in een KMO, als key account manager in China of als een marketing manager.

Binnen drie semesters, kunt u verkrijgen van de aanvullende kwalificatie van Master of Science in General Management. In een totaal van vier-en-een-half jaar, zal je dan ook het verkrijgen van een volwaardig recht om te studeren voor een doctoraat en het verbeteren van uw kwalificaties in termen van berichten met leidinggevende verantwoordelijkheid bij bedrijven en organisaties.

ULX

Eisen en Application Procedure

Toelatingseis

 • Toegang kwalificatie universiteit / hogeschool
 • Uitzonderingen mogelijk onder de Niedersächsische Hochschulgesetz (Nedersaksen Higher Education Act)

Taaleisen

Bewijs van geavanceerde Duitse lanuage vaardigheden, bv TestDaF 4, DSH 2

Aanvraagprocedure

 • Schriftelijk of online applicatie
 • Schriftelijke proeve van bekwaamheid, persoonlijk gesprek

Deadline

Mogelijk toe te passen op elk gewenst moment

aanvraagdocumenten

Sollicitatiebrief, aanvraagformulier, curriculum vitae, hoger onderwijs entree kwalificatie, alle andere certificaten, kopie van het paspoort, digitale foto

Collegegeld

€ 4200 per semester

Eenmalige kosten

 • € 520 administratiekosten (afgezien voor EU-burgers)
 • 420 € inschrijvingsgeld
 • € 1.000 examengeld
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,200 EUR
Locations
Duitsland - Göttingen, Nedersaksen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Göttingen, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
€ 4200 per semester Eenmalige kosten € 520 administratiekosten (afgezien voor EU-burgers) € 420 inschrijvingsgeld € 1.000 examengeld