Bsc In Automotive Engineering

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Automotive Engineering

Frederick University

De automotive engineering Programma van de studie biedt de mogelijkheid voor studenten om een ​​diep inzicht in een bepaalde automotive engineering discipline te krijgen. Het programma vormt een evenwicht tussen de academische en de praktische aanwijzingen. Het bereidt de afgestudeerden voor directe werkgelegenheid als Automotive Engineers en legt de basis voor graduate studies op het gebied van Automotive engineering.

De voertaal is Engels.


Key Learning Outcomes

 1. Breng een verscheidenheid van methoden, met inbegrip van wiskundige analyse, computationeel modelleren, of praktische experimenten, tot automotive engineering-gerelateerde problemen op te lossen.
 2. Gebruik de juiste methoden om onderzoek of andere gedetailleerd onderzoek van de technische kwesties in verband met de discipline van de automotive engineering na te streven.
 3. Ontwerp oplossingen voor onbekende problemen, eventueel met andere disciplines en hun creativiteit om nieuwe en originele ideeën en methoden te ontwikkelen.
 4. Ontwerp en de uitvoering analytische, modellering en experimentele onderzoeken, kritisch te evalueren van gegevens en conclusies te trekken
 5. Solliciteer hun kennis en begrip voor het ontwikkelen van praktische vaardigheden voor het oplossen van problemen, het verrichten van onderzoeken en het ontwerpen van technische apparatuur en processen.
 6. Herken de bredere, niet-technische implicaties van vakmanschap, ethische, milieu-, commercieel en industrieel.
 7. Evalueer de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en opkomende technologieën op het gebied van automotive engineering.
 8. Demonstreer de mogelijkheid om kennis te integreren van verschillende takken, en met complexe materie, en de van toepassing zijnde technieken en methoden, hun beperkingen en de niet-technische implicaties van vakmanschap te begrijpen.
 9. Pas nieuwe en opkomende technologieën met betrekking tot het gebied van automotive engineering.
 10. Gebruik diverse methoden, zoals technische rapporten en technische presentaties om effectief te communiceren met de technische gemeenschap en de samenleving als geheel.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma zal zowel versterkt interdisciplinaire vaardigheden in automotive engineering en het bedrijfsleven, en het teamwork vaardigheden die nodig zijn om product- en procesontwikkeling te begeleiden in deze snel groeiende gebied hebben. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de private sector zoals service adviseurs, fleet control engineers, assessoren automotive verzekeringsmaatschappijen en overheidsdiensten, zoals de Road Transport Department. Ze kunnen ook worden gebruikt in de industrie in gebieden die verband houden automotive toeleveranciers.
De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.
De afgestudeerden van het programma komen in aanmerking om te registreren aan de Technische Kamer van Cyprus (ETEK). School of Architecture, Fine en Applied Arts School of Education School of Engineering en Toegepaste Wetenschappen School of Humanities and Social Sciences School of Health Sciences School der Economische Wetenschappen en Administratie

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan