Bsc in bedrijfsinformatiesystemen

SRH Hochschule Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in bedrijfsinformatiesystemen

SRH Hochschule Berlin

Vorm de gedigitaliseerde samenleving en word experts op twee gebieden

De komst van low-cost en effectieve computergroblemen en applicaties verandert de manier waarop we onze bedrijfsprocessen runnen. De werkzaamheden die eerder door medewerkers en leidinggevenden zijn uitgevoerd, worden automatisch geautomatiseerd of uitgevoerd door robots.

Met inachtneming van deze ontwikkelingen streven wij ernaar om afgestudeerden op te leiden die over ruime managementkennis en geavanceerde IT-vaardigheden beschikken om tegemoet te komen aan de behoeften van de moderne arbeidsmarkt. Zo kunnen afgestudeerden 'Business Information Systems' de weg vrijmaken voor de introductie en implementatie van nieuwe informatietechnologieën in bedrijven.

Na afstuderen hebben ze niet alleen geavanceerde computervaardigheden, maar ook een solide zakelijke achtergrond, zodat ze economisch, technisch en duurzaam kunnen denken en handelen. Vanwege de hoge internationale vraag naar experts met gespecialiseerde kennis in management en informatietechnologie, hebben onze Bachelor of Science-afgestudeerden uitstekende werkvooruitzichten over de hele wereld.

Inhoud, Doelstelling en Cursusstructuur

Bestudeer Business Information Systems en verwerven relevante vaardigheden in IT Management, IT Business Alignment, IT Governance, Management en Business Administration. Het programma richt zich op informatiebeveiligingsbeheer, webtoepassingen die HTML 5 en CSS, Business Model Generation en Algorithms gebruiken. Succesvolle afgestudeerden van het bachelorprogramma kunnen hun eigen bedrijven of adviesbureaus starten of een goede positie in een hoogwaardig bedrijf kunnen behalen.

Kennis, methoden, ervaring en persoonlijkheid

Professionele, sociale, methodologische en praktische vaardigheden: dankzij ons uitgebreide curriculum biedt onze opleiding u vaardigheden die zeer op de vraag zijn: probleemoplossing met algoritmen, communicatie, ontwerpdenken, ontwikkeling en presentatie van nieuwe ideeën op het gebied van computerbeveiliging En webontwikkeling en interculturele vaardigheden waarmee de studenten zich op de internationale markt kunnen presenteren. Het internationale profiel van onze universiteit en de interculturele karakter van onze studenten te versterken je persoonlijkheid. SRH biedt u de ideale omstandigheden om te gedijen in een multiculturele wereld.

Carriere Perspectieven

Met een Bachelor of Science in "Business Information Systems" Je hebt enorme carrièremogelijkheden. U kunt werken in verschillende bedrijfsafdelingen of u kunt een positie krijgen in systeemontwikkeling of informatiebeheer.

Begin je carrière net na het afronden van je diploma

Tijdens hun studie vestigen de studenten contacten met bedrijven en creëren zij een professioneel netwerk. Zodra ze afstuderen, kunnen ze een carrière starten in een multinationale onderneming, een opstart, een innovatieve middelgrote onderneming, een adviesbureau of een openbare instelling.

Nieuw en intern: Onze SRH Start-up Lab Berlin biedt een platform voor netwerkmogelijkheden tijdens workshops en evenementen.

Werkgebieden:

 • Adviesbureaus
 • Verzekeringsmaatschappijen
 • IT Consultancy
 • IT-afdelingen
 • Projectmanagement
 • Systeemontwikkeling
 • Front End Development
 • Informatie- en innovatiemanagement
 • Marketing en verkoop

Volg een master's degree

De bacheloropleiding "Bedrijfsinformatiesystemen" biedt u de ideale achtergrond om uw studie voort te zetten in een masteropleiding. In de Engelstalige masteropleidingen Ondernemerschap en Internationaal Management bij SRH heeft u de mogelijkheid om uw kennis uit te breiden en de nodige kwalificaties te verwerven voor een leiderschapspositie of een academische carrière of een promovendus.

Toepassing

Krijg uw carrière begonnen bij SRH Hochschule Berlijn en solliciteer voor ons Business Information System programma. Hier vindt u informatie over toelatingseisen en uw volgende stappen om te studeren bij SRH.

U kunt in de winter- of zomercursussen uw studie starten bij SRH Hochschule Berlijn. Pas nu online aan. We zullen uw aanvraag zorgvuldig beoordelen en u uitnodigen voor ons interview als uw kwalificaties voldoen aan onze bachelorstudiekriteria. Het toepassen is gratis.

Toelatingseisen

Toelatingseisen zijn afhankelijk van de educatieve achtergrond en het burgerschap van kandidaten. De basisvereisten zijn:

 • Algemeen Hogeschool Toegangskwalificatie (Abitur) of Hogeschool Toegepaste Wiskunde Toegangskwalificatie (Fachhochschulreife)
 • Persoonlijk / telefonisch interview
 • Het bewijs van Engels taalvaardigheid

Alle applicaties worden individueel onderzocht om te bepalen of ze voldoen aan de toelatingseisen.

Bewijs van taalvaardigheden

De volgende Engelse vaardigheidstests worden geaccepteerd:

 • TOEFL 87 ibt
 • TOEIC luisteren / lezen 785, spreken 160, schrijven 150
 • IELTS (academisch) 6.5 (minimum 6,0 voor elke vaardigheid)
 • CAE (klasse A, B of C)
 • CPE (rang A, B of C)
 • Pearson English Test Academic (PTE-A): 59 punten

Aanvragers met professionele training

Elke aanvrager die een professionele opleiding heeft afgerond en meerdere jaren werkervaring heeft, moet een toelatingsexamen behalen om tot de universiteit toegelaten te worden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 - 7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
725 EUR
per maand.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan