Bsc in bedrijfskunde en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma biedt een breed begrip van de kernbusinessprincipes met de optie om een ​​concentratie te kiezen op de volgende gebieden: Marketing, Management, Finance of Managementeconomie.

De Amerikaanse Bachelor of Science graad kan worden afgerond in maximaal acht semesters. Studenten moeten minimaal 120 Amerikaanse college-credits behalen (40 vakken).

De managementprogramma's zijn gericht op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en om studenten bloot te stellen aan de tools die worden gebruikt in de bedrijfswereld. Met een sterke focus op communicatie, culturele vlotheid en besluitvorming in diverse omgevingen, kwalificeren de programma's zich voor managementcarrières in organisaties met wereldwijde banden. Dit kunnen grote multinationale organisaties zijn, maar ook start-ups en kleine en middelgrote organisaties die behoefte hebben aan grensoverschrijdende perspectieven.

Het algemene opleidingsgedeelte van het Amerikaanse programma helpt je om bredere perspectieven te verwerven naast je technische kennis. Dit is belangrijk, niet alleen omdat Duitse human resource managers expliciet meer van deze kwaliteit eisen van hun aanwervingen van particuliere universiteiten. Dit is niet alleen belangrijk omdat uit onderzoek is gebleken dat kennis in het algemeen onderwijs de succesvolle Duitse topmanagers onderscheidt van hun minder succesvolle collega's in een geavanceerde loopbaan. Dit is niet alleen belangrijk omdat een brede opleiding je volledige toegang biedt tot masterstudies in het Amerikaanse universitaire systeem. Het belangrijkste punt is dat openheid en een grondige algemene kennis u helpen om een ​​rijke persoonlijkheid te ontwikkelen en u voor te bereiden op een goed en tevreden leven.

Belangrijke informatie

  • Begindatum van het programma: herfst- of voorjaarssemester
  • Duur: 4 jaar
  • Startdata: Fall Semester: Eind augustus, Spring Semester: februari
  • Locatie: Campus am Rupenhorn
  • Kosten: voor het eerste semester is er een vast bedrag van € 4500. Aan het begin van het tweede semester is het een percentage per creditering. Voor minder dan 12 credits (1-3 cursussen *), wordt het collegegeld berekend met behulp van een per credit charge van € 400. Voor 12 of meer credits is de vergoeding € 350 per credit.

Toelatingseisen

Abitur, High School Diploma, GED of gelijkwaardig.

Programma Structuur

US Degree Track (120 Amerikaanse studiepunten)

  • kernklassen
  • beheer concentratie
  • Finance concentratie
  • Marketing Concentratie
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry ... Lees meer

Touro College is an independent institution dedicated to transmit and perpetuate the Jewish heritage, as well as to serve the general community in keeping with their commitment to intellectual inquiry, the transmission of knowledge, social justice, and service to society. Lees Minder