Bsc in beheer van de internationale sociale uitdagingen

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in beheer van de internationale sociale uitdagingen

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Bachelor in Management van de International Social Challenges

Bachelor of Science (BSc) in Management van de International Social Challenges

Erasmus Universiteit

Waarom studeren Bachelor in Management van de International Social Challenges in Rotterdam?

Je bestudeert beheer van de internationale maatschappelijke uitdagingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als gevolg van:

 • de diversiteit en de brede waaier van onderwerpen die wij aan te pakken;
 • excellentie in het onderwijs en maatschappelijke relevantie;
 • plenaire sessies en intensieve, kleine groepssessies (Probleemgestuurd Onderwijs), die u in staat stellen om efficiënter te studeren;
 • de combinatie van theorie en praktijk, die je voorbereidt op de arbeidsmarkt.

Wat is dit programma over?

Hoe kunt u helpen de lokale, nationale en internationale bestuursorganen in de aanpak van de hedendaagse boze problemen zoals jeugdwerkloosheid, de zorg voor ouderen, duurzaam waterbeheer, misdaad en criminaliteit, en voortijdig schoolverlaten? In deze bacheloropleiding leert u hoe te onderzoeken, te analyseren en bij te dragen aan de oplossing van dit soort uitdagingen.

Wij richten ons op de uitdagingen die zijn:

 • Multi-disciplinair: ze hebben de politieke, economische, juridische en sociale aspecten;
 • Multi-level: zij rekken voorbij geografische en bestuurlijke grenzen en onder andere internationale, nationale, regionale en lokale overheden;
 • Het beheren van sociale uitdagingen vraagt ​​om netwerken: het gaat om publieke, private en non-profit partijen tegelijk.

Omdat de uitdagingen die we bestuderen zijn multi-dimensionale de bacheloropleiding is een combinatie van de onderzoeksgebieden van Openbaar Bestuur en sociologie. U zult cursussen in management, wetgeving, openbaar bestuur, economie, internationale betrekkingen en sociologie te volgen. Dit zal u helpen te leren om problemen vanuit verschillende invalshoeken te analyseren en de rol van de verschillende partijen die betrokken zijn bij deze kwesties te begrijpen. Door het nemen van een groot aantal verschillende cursussen en gericht op theorie en praktijk tegelijk, kun je ontdekken wat je interesseert.

Door te kiezen voor de Bachelor in Management van de International Social Challenges in Rotterdam, kiest u voor academische discipline en maatschappelijke relevantie door intensieve onderwijs in kleine groepen studenten. Onze onderwijsfilosofie van Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) zul je voortdurend uitdagen wetenschappelijke theorieën toe te passen op concrete problemen. Discussies in de klas zal uw obligatie met medestudenten te versterken en je leren om te gaan met tegenstrijdige perspectieven. Door onze uitgebreide vaardigheden programma, zult u het verwerven van academische en professionele vaardigheden die essentieel belang zal zijn voor een succesvolle professionele en academische carrière.

studieprogramma

Elk jaar van het programma is verdeeld in acht opeenvolgende 5-week periodes. In elke periode richten u op één onderwerp. Elke periode wordt afgesloten met een examen, zodat u kunt uw volledige aandacht te richten op het onderwerp van focus. Zowel de theoretische lessen en de praktische vaardigheden aangeleerd in dezelfde periode betrekking hebben op hetzelfde thema, net als de opdrachten die je compleet en de studie materialen die u gebruikt. Onze docenten geloven dat dit is belangrijk, omdat abstracte theorieën worden veel duidelijker als je ze toe te passen meteen.

Eerste jaar

Het eerste jaar begint met een brede introductie in de macro-ontwikkelingen die relevant zijn voor het beheer van internationale sociale uitdagingen. De nadruk zal liggen op de veranderingen die de ontwikkelde economieën geconfronteerd als gevolg van de globalisering, de immigratiestromen en de toegenomen saillantie van supra-nationale organisaties zoals de Europese Unie. Deze nieuwe uitdagingen en vragen om nieuwe manieren van het management.

Na de introductie, het eerste jaar cursussen, aan de ene kant, bieden de fundamentele inzichten uit verschillende disciplines aan het bestuderen van internationale sociale uitdagingen, zoals de organisatie studies, economie en recht relevant. Deze cursussen zullen de stepping stones zorgen voor een diepgaande studie van de uitdagingen in latere jaren. Aan de andere kant zullen de verschillende vakken eerste fundamenten voor het begrijpen en toepassen van wetenschappelijke methoden in zulke studies te leggen.

Tweede jaar

Tijdens het eerste deel van het tweede jaar maak je kennis met extra velden die relevant zijn voor het bestuderen van internationale sociale uitdagingen: politieke wetenschappen en sociologie. Alle volgende cursussen zullen theorie en praktijk te combineren, en zal dat doen op verschillende manieren. U leert hoe u verschillende onderzoeksmethoden toe te passen voor de aanpak van het onderzoek probleem van uw keuze. Zo zul je uitleg over hoe de Europese integratie van invloed op de nationale politiek en onderzoek hoe de lokale overheden nemen de Europese wetgeving te zoeken. Afgezien van dat je het leiderschap en management vaardigheden die nodig zijn voor het aanpakken van de problemen die voortvloeien uit de internationale sociale uitdagingen, variërend van illegale grensoverschrijdingen naar internationale relatiebeheer leert.

Derde jaar

Het laatste jaar van de bachelor programma begint met een zogenaamde "minor", waarmee u uw inzichten te verdiepen in aangrenzende gebieden. Dit deel van je studie kan ook worden gebruikt voor het bestuderen van op een andere afdeling of universiteit, in Nederland of in het buitenland. Vervolgens diverse cursussen aan de ene kant verdiepen in vraagstukken van mondiale en Europese governance, en aan de andere kant bieden inzichten en vaardigheden voor het beheren en veranderen van organisaties van verschillende schalen. Studenten vullen hun bacheloropleiding door het schrijven van een bachelor thesis over een onderwerp van hun keuze.

Werkvormen

Probleemgestuurd onderwijs

Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) is een methode die is gebaseerd op het idee dat de student een actieve rol in het leerproces (studentgerichte onderwijs) speelt. Het gaat niet om lezingen om informatie-overdracht te bereiken (zoals het geval is in de traditionele onderwijssystemen), maar om actieve deelname van de studenten in kleine groepen. Dus de meeste van de tijd, het is niet de leraar die is uit te leggen, het is de studenten zelf.

Deze leerling-gerichte aanpak komt voort uit de constructivistische visie op leren, waarin staat dat de beste manier om te gaan met informatie om actief kennis op te bouwen in plaats van passief consumeren.

Met Probleemgestuurd Onderwijs, heb je weinig massa lezingen, waar je gewoon zitten en luisteren naar je docenten, in plaats hebben om te zoeken naar de informatie die u nodig hebt in kleine groepen. U gebruik maken van de kennis die je al om nieuwe kennis te verwerven. Je hebt gemiddeld twaalf contacturen per week. Deze tijd wordt gespreid over lezingen, tutor groepen en praktijk. U besteedt de resterende tijd aan zelfstudie en het oplossen van het probleem, dat je alleen of in een groep kan doen. De meerderheid van de studenten besteden ongeveer 40 uur per week aan hun studie.

Bekijk de video hieronder en meer informatie over het Probleemgestuurd Onderwijs!

Tijdens je studie

In het buitenland studeren

Studeren in het buitenland is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en maak kennis met een andere cultuur te leren kennen, evenals uw wensen voldoet educatieve en wetenschappelijke culturen. Dit is een geweldige ervaring die niet hoeft ingewikkeld of duur te zijn en niet je studie vertragen.

De Bachelor in Management van de International Social Challenges raadt u aan om een ​​term te besteden buiten Nederland in het derde jaar. Je zult in staat om te studeren aan een van de universiteiten waarmee we een uitwisseling samenwerking.

Bachelor in Management van de International Social Challenges

Na zijn afstuderen aan het beheer van de International Social Challenges programma, zult u:

 • hebben zowel theoretische kennis en praktische vaardigheden in de inter- en transnationale sociale kwesties;
 • in staat van omgaan met vele internationale sociale en politieke kwesties;
 • kunnen formuleren en een onderzoeksopzet toe te passen;
 • zal in staat zijn om te werken in internationale organisaties, NGO's, bedrijven omgaan met maatschappelijke vraagstukken, evenals onderzoeksinstellingen.
 • Voor elke Master specialisatie, zijn er tal van carrièremogelijkheden. Je kunt werken als beleidsmedewerker, adviseur, onderzoeker of analist in de internationale betrekkingen. Een bachelor's degree in Management van de International Social Challenges (Public Administration) biedt u een uitstekende basis om een ​​Master na te streven aan de Erasmus Universiteit Rotterdam of elders.

Toelating

Op deze tekst vindt u meer informatie over de toelatingseisen voor onze bacheloropleidingen vinden. Elke aanvraag wordt een holistisch bekeken en zorgvuldig onderzocht door de toelatingscommissie.

 • diploma-eisen
 • Kennis van het Engels
 • Wiskunde vaardigheden
 • Motivatiebrief
 • CV / Resume
 • Academische prestatie

diploma-eisen

In de regel, komt u in aanmerking te passen voor onze bacheloropleidingen als je hebt verkregen of zal een vwo-diploma of een buitenlands equivalent, dat wil zeggen een diploma voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (middelbare school of middelbare school) te verkrijgen. International Baccalaureate (IB) en Europese baccalaureaat (EB) diploma's zijn de internationale equivalenten van nationale middelbare school diploma.

Als u twijfelt, verwijzen wij u naar de lijst van de meest voorkomende diploma's verlenen van toegang tot studie aan een universiteit. Al dan niet uw diploma is op het vereiste niveau, zal bepaald worden na ontvangst van uw aanvraag en documenten.

Nog geen diploma?

Als u nog niet bent afgestudeerd op de dag van de aanvraag, maak je geen zorgen! Lees hieronder wat te doen:

 • Als u nog niet je studie hebt afgerond, stuur ons dan de meest recente kopie van uw academische record (s) op het moment van de aanvraag (cijferlijst) en een verklaring van uw school met de datum waarop u verwacht dat alle noodzakelijke voor de eisen vervullen afstuderen (je moet je studie te hebben afgerond medio augustus);
 • De verklaring van je school moet ook de naam van je diploma in de originele taal.

Kennis van het Engels

Om te kunnen deelnemen aan het kleinschalige onderwijs, een goede beheersing van het Engels is essentieel. Je moet om te schrijven, zoeken naar informatie en neem deel aan discussies in de klas in het Engels. U kunt uw kennis van het Engels aan te tonen op de volgende manieren: De test score rapport moet niet langer worden ingenomen dan 2 jaar vóór de aanvraag.

taaltest minimum Score Minimum Sub-scores
TOEFL (TOEFL onze ID-code 5971) 80 (internet-based) 20
IELTS 6.0 6.0
Cambridge EFL (Engels als vreemde taal) Examens CAE: C / CPE: C -

Vrijstelling van taalvaardigheid eis

 • Je bent een native speaker van het Engels (dat wil zeggen, een onderdaan van een van de volgende landen: Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten van Amerika) en je een diploma van het secundair onderwijs in hebben verkregen engels gedurende ten minste 2,5 jaar in een van de bovengenoemde landen en / of;
 • Je houdt een International Baccalaureate Diploma, Engels A (HL of SL), Engels B (HL);
 • U bezit zijn van een Europees Baccalaureaat en nam het Engels als L1, L2 (7.0 of hoger) of L3 (7.0 of hoger);
 • Engels was een deel van je eindexamen van de volgende diploma's en u ten minste 70% van de maximale score hebben behaald: Nederlands vwo, Belgisch ASO (in de Vlaamse en Germen-sprekende deel van België), de Duitse Abitur, Noors Vitnemal, Zweeds Slutbetyg , Fins Ylioppilastuskintotodistus, IJslands Studentprof, Deens Studentereksamen, Swiss Maturität (in het Duitstalige deel van Zwitserland), de Oostenrijkse Maturazeugnis, Franse Option Internationale du Baccalauréat (Anglo-Amerikaanse sectie);
 • De GCSE O-level Engels eerste taal wordt alleen geaccepteerd voor studenten die van toepassing zijn op grond van GCSE O-levels + GCE A-niveau;
 • Je hebt een diploma van het hoger onderwijs in het Engels (het hele programma die duurde minstens 2,5 jaar) en zal een bewijs of een verklaring van de universiteit die je diploma volledig in het Engels werd onderwezen verkregen.


Wiskunde vaardighedenOmdat de cursus omvat statistieken, die een greep van de wiskunde vereist, is het raadzaam dat u de wiskunde (pre-academisch niveau) op de middelbare school (dat wil zeggen, de middelbare school) hebben gehad. Een achtergrond in de wiskunde zou helpen te leren om na te denken op een logische en gestructureerde manier en bereidt je voor de test. Als op dit punt u denkt dat uw kennis van wiskunde onvoldoende is, kan je beginnen met oefenen door uzelf om uw kennis van wiskunde te verbeteren ter voorbereiding van de bacheloropleiding. Het is echter geen dwingende vereiste.Motivatiebrief

Afgezien van uw kwaliteiten, de toelatingscommissie ook rekening houden met je motivatie om een ​​bepaald programma aan te sluiten. In termen van motivatie, zal de selectie op basis van hoe goed de volgende punten worden ontwikkeld in uw brief:

 • Waarom heb je gekozen om deze bijzondere discipline studeren?
<li>Waarom heb je ervoor kiest om deze discipline te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in tegenstelling tot andere universiteiten?</li>
<li>Waarom werkt Probleemgestuurd Onderwijs beroep op u?</li>
<li>Demonstreer internationale ori&euml;ntatie en ervaringen door middel van uw CV / levensverhaal / interesses en leg uit waarom je kiezen voor een studie in het Engels en in een internationale omgeving.</li>De motivatiebrief moet A4 pagina maximum 1 zijn. U wordt verwacht om uw brief in het Engels te schrijven en adres bij de toelatingscommissie. Vergeet niet je volledige naam en geboortedatum vermeld op de top van je motivatiebrief.

CV / Resume

Jouw Curriculum Vitae of Resume kunt u een lijst van uw studieloopbaan en werkervaring u tot nu toe verkregen. Een CV mag niet meer dan twee A4-pagina's. Als u geen professionele ervaring hebben, maak je geen zorgen, veel van uw toekomstige groep vrienden zich in dezelfde situatie. Je zou willen betrokkenheid bij NGO's en extra-curriculaire activiteiten toe te voegen naast je school.Academische prestatie

Naast de hierboven genoemde referenties, zal de toelatingscommissie ook rekening houden je academische, dwz je cijfers. Houd er rekening mee dat er geen minimale score of gemiddelde cijfer genoemd; Uw aanvraag zal worden getoetst aan de pool van de aanvragers van het opgegeven jaar.

Prestaties in bepaalde opleidingen bekend is voorspellend voor de prestaties binnen het programma, zoals wiskunde (vanwege analytische en cognitieve vaardigheden) te zijn, economie (als gevolg van gerelateerde content), sociale wetenschappen (als gevolg van gerelateerde content).

Een stevige achtergrond in deze disciplines zouden helpen om meer succes uit te voeren. Als op dit punt je denkt dat je kennis van een van deze onderwerpen onvoldoende is, kan je beginnen met oefenen door uzelf in voorbereiding.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,600 EUR
(Niet-EU / EER)
Information
Deadline
Apr. 1, 2019
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Apr. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Apr. 1, 2019
Einddatum Vraag informatie aan