bsc in biomaterialen

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in biomaterialen

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in biomaterialen

Deze opleiding is gebaseerd op de functieomschrijving van een materiaal wetenschapper of materiaal deskundige die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van bijna alle producten van het dagelijks leven: auto, vliegtuig, meubelen, vrije tijd, voeding, geneeskunde en farmacie, textiel, IT, om slechts een paar te noemen. Gezien de kosten en veiligheid voor het milieu, voor toepassing met vooraf bepaalde eisen profiel, is het materiaal expert is verantwoordelijk voor de juiste materiaal te gebruiken voor het juiste product.

&nbsp

Onze opleiding beschouwt het feit dat de ruwe olie, als de belangrijkste grondstof van de afgelopen 100 jaar, wordt steeds duurder de hele tijd en zal steeds minder beschikbaar zijn in de nabije toekomst. Dit betekent dat alternatieven te worden, bijvoorbeeld materialen op basis van dierlijke of plantaardige bronnen.In de afgelopen 15 jaar is deze basis is herontdekt en herzien naar aanleiding van biomaterialen, zoals wol, katoen, natuurlijke rubber, hoorn of schellak werd als vanzelfsprekend beschouwd.

&nbsp

Openbare instellingen (EU, federale overheid) en de industrie op dit moment besteden miljoenen onderzoeksgelden op de ontwikkeling van grondstoffen van natuurlijke producten, net als op de zoektocht naar alternatieve bronnen van energie. Dit toont duidelijk aan dat dit een brandpunt van materiaalontwikkeling gericht op de toekomst, die niet begint in de komende 5 of 10 jaar, maar al begonnen met 5 jaar geleden. Alle sectoren van de industrie werken aan innovatieve ontwikkelingen.

&nbsp

Voorbeelden van ontwikkelingen, processen en producten van basismaterialen zal worden gepresenteerd in de opleiding biomaterialen. De Universiteit afgestudeerde is in staat om te weten, toepassen en verder ontwikkelen van de conventionele grondstoffen tot en met de laatste ontwikkelingen op het gebied van materiaalonderzoek.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates