Bsc In Business Informatie-technologie

University of Kent, School of Computing

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In Business Informatie-technologie

University of Kent, School of Computing

BSc in Business Information Technology

De Business Information Technology graden geven u de vaardigheden die je nodig hebt voor de praktische toepassing van de computer naar gebieden doorgaans te vinden in de industrie. Deze omvatten e-commerce, informatiesystemen, en computer consultancy. De Business Information Technology mate bevat ook business-georiënteerde modules. U kunt ervoor kiezen om dit als een programma van drie jaar of een vierjarige opleiding met een jaar in de industrie.

Ruim de helft van onze studenten kiezen om te doen een jaar in de industrie. Dit geeft u de ervaring, een salaris en de mogelijkheid van een baan bij hetzelfde bedrijf na het afstuderen werk. De optie Kent IT Consultancy biedt de mogelijkheid om te leren hoe je een IT-consultant te worden door het berekenen van steun aan lokale bedrijven, terwijl het verdienen van krediet naar je diploma.

Twee van onze medewerkers zijn geëerd als vooraanstaande wetenschappers door de ACM en we hebben ook gehouden Royal Society Industry beurzen.

De School gastheer is van de Universiteit van de Government Communications Headquarters / EPSRC geaccrediteerd Academic Centre of Excellence in Cyber ​​Security Research, een van de slechts 13 in het land.

De School of Computing is een internationaal erkend Centre of Excellence voor het programmeren van het onderwijs, met 95% van ons onderzoek beoordeeld worden van internationale kwaliteit.

De School is ook de thuisbasis van twee nationale Teaching Fellows, auteurs van veelgebruikte leerboeken en bekroonde Java onderwijs systemen, zoals BlueJ en Greenfoot.

Onafhankelijke rankings

Computer Science aan Kent werd gerangschikt 12e voor afgestudeerde vooruitzichten in The Complete University Guide 2017 en in The Times Good University Guide 2016.

Van Computer Science studenten van Kent, die in 2015 afstudeerde, 92% waren in werk of verdere studie binnen zes maanden (Dlhe). Van degenen die aan het werk gegaan, 95% vond de professionele banen.

Carrière

Afgestudeerden die zowel IT-kennis en zakelijke vaardigheden kunnen verwachten uitstekende carrièremogelijkheden. Onze recent afgestudeerden werken nu bij Accenture, Barclays Capital, BT, GlaxoSmithKline, IBM, Intel, KCC, Kent Politie, Lilly, Microsoft, Oracle, Thomson Reuters, T-Mobile en Thales.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
14,860 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Medway, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Overseas