Bsc in computerspelletjes technologie (top-up)

Somerset College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in computerspelletjes technologie (top-up)

Somerset College

Cursus Beschrijving

Slagen in het gebied van Games Technologie gaat om een ​​combinatie van technische bekwaamheid en commerciële en creatieve know-how. Dat is precies wat onze opleidingen zijn bedoeld om u te voorzien, wat betekent dat je elke kans van de landing uw droomjob als je eenmaal afgestudeerd van de Somerset College zult staan.

Dit programma omvat onze innovatieve gebruik van leren op de werkplek, zodat u hands-on ervaring in professionele omgevingen te krijgen tijdens je studie. U krijgt de kans om zelfstandig op een grote spellen project dat zal vitrine uw technische talenten en creatieve vindingrijkheid werken. Wat meer is, het programma bevat training professionele vaardigheden in elke fase, het helpen om uw kansen op werk na afstuderen te verbeteren.

De BSc (Hons) omvat:

  • Final Major Games Project - Digital Sound Processing - Computer Games Prototyping - 3D Graphics Programming - 2D Texture Manipulatie - optionele module - Collaborative Working en Ondernemersvaardigheden - optionele module

Onderwijzen en beoordelen

Je krijgt les en ondersteund door zeer ervaren en toegewijde docenten, en veel hands-on ervaring op te doen in onze uitstekende laboratoria en werkplaatsen.

Evaluaties zal ofwel door opdracht, onderzoek of presentaties. Je wordt verplicht om projecten uit te voeren, zowel als lid van werkgroepen en als individu.

Al deze activiteiten worden ondersteund door training in de toepassing en het gebruik van computers. Een kenmerk van de cursus is het gebruik van in-gangen assessment waarbij elke module wordt beoordeeld door de cursus leer team met behulp van opdrachten, case studies, presentaties en examens. Er is ook een ingeschat verplichte periode van werkervaring in het eerste jaar.

Progressie Kansen

Mogelijkheid voor postdoctorale studies.

Loopbaanontwikkeling

U ontvangt een set van vaardigheden en competenties zeer aantrekkelijk voor werkgevers in de game-industrie als een potentiële Technical Artist of Games Programmeur (bijvoorbeeld), evenals een breed spectrum van andere gebieden in de creatieve media sector, zoals mobiele apparaat programmering, graphics hebben en digitale kunst.

Toelatingseisen

Je moet een stichting of gelijkwaardig diploma hebben afgerond.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse in het vakgebied kunnen bewijzen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Taunton, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates