Bsc in de algemene machinebouw

Technical University of Denmark - DTU

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de algemene machinebouw

Technical University of Denmark - DTU

De bacheloropleiding (BSc) in de algemene machinebouw is een nieuw internationaal BSc programma op DTU. Het programma geeft je een brede technische competenties, een solide technisch-wetenschappelijke basis, en een sterk internationaal profiel dat u voorbereidt op een uitdagende carrière in een mondiale arbeidsmarkt. Het programma wordt aangeboden voor het eerst in 2016.

Internationale profiel

Het programma geeft je een brede technische competenties, een solide technisch-wetenschappelijke basis, en een sterk internationaal profiel dat u voorbereidt op een uitdagende carrière in een mondiale arbeidsmarkt.

De BSc is uitsluitend in het Engels gegeven, en maak je deel uit van een internationale studie-omgeving met studenten van over de hele wereld.

Design / build projecten

Je komt te werken op het ontwerp / projecten te bouwen tijdens alle zes semesters. Een ontwerp / bouw project is een praktijkgericht groepsproject waarin uw team lost een specifiek probleem, gaan door de probleemoplossende fasen doorgaans ervaren door ingenieurs. Dit zorgt ervoor dat je leert om een ​​technische benadering tijdens het programma vast te stellen.

Tijdens de vijfde semester kun je in het buitenland studeren aan een andere universiteit of werken aan een project in een Deens bedrijf.

Specialisaties

Vanaf het tweede jaar, begin je te specialiseren in één van de vier onderzoeksgebieden, waar DTU en het Deense bedrijfsleven sterk vertegenwoordigd:

 • Living Systems
 • Cyber ​​Systems
 • Cyber ​​Materialen
 • Future Energy

Toekomstperspectieven

Met een BSc in de algemene machinebouw u-afhankelijk van uw keuze van specialisatie-gelden voor de toelating tot een aantal MSc-programma's op DTU of een andere universiteit. Mogelijkheden zijn Biotechnologie, Computer Science and Engineering, Materials and Manufacturing Engineering, of Sustainable Energy.

studieprogramma

Technisch-wetenschappelijke bacheloropleiding
De General Engineering programma is een technisch-wetenschappelijke bachelor opleiding. Aan het begin van het programma, bent u verplicht om een ​​aantal verplichte vakken zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde te nemen en je zult de technische geest ervaren door middel van het ontwerp / bouwen projecten. In het laatste deel van het programma dat u zal zich specialiseren in één van de 'levende systemen' de vakgebieden, 'cyber-systemen', 'cyber materialen' of 'de toekomst van energie'. Afhankelijk van uw keuze van specialisatie, kun je je studie voort te zetten op een brede waaier van masteropleidingen in DTU of andere universiteiten of internationaal streven naar een carrière.

Programma Structuur en Content
Het programma de eerste twee semesters bestaan ​​uit verplichte vakken. Nadruk wordt gelegd op de fundamentele natuurwetenschappelijke vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde geplaatst met een technische bias, en ontwerp / bouwen projecten. Tijdens de tweede en derde semester, moet u ook kiezen voor twee van de vier cursussen die u kennismaken met een van de opleiding van de vier gebieden van specialisatie. Deze zullen helpen kiezen voor de richting voor verdere specialisatie.Toelatingseisen


U kunt zich aanmelden voor het programma op basis van een Deense kwalificatie-examen, of een gelijkwaardige internationaal examen.

Naast het hebben van een hoger secundair onderwijs verlaten examen, moet u specifieke niveaus in het Engels, Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

Studenten met een Deense kwalificatie-examen nodig te hebben:

 • Engels B
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde en Scheikunde B B of
 • Fysica B en biotechnologie A of
 • Geoscience A en B Chemie

Studenten met een internationale kwalificatie-examen moeten niveaus gelijk aan de bovenstaande.

Nordic studenten en houders van een IB lees deze instructies.

Studenten met andere internationale examens kan de informatie in de Exambook gemaakt door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappen te vinden.

Engels B komt overeen met de onderstaande testscores:

 • IELTS 6.5
 • TOEFL internet gebaseerde 88
 • TOEFL papier gebaseerde 573
 • TOEFL-computer-based 230
 • Pearson 59


Kosten en toeslagen


Hoger onderwijs in Denemarken is gratis beschikbaar voor alle EU / EER-burgers en voor de studenten die deelnemen aan een uitwisselingsprogramma. Alle andere studenten moeten collegegeld betalen.

Toelating en deadlines

 • Als je een Deense kwalificatie-examen te houden: 15 maart (contingent 2) of 5 juli (contingent 1)
 • 15 maart: Als u een internationale kwalificatie-examen te houden
 • Houd er rekening mee dat alle niet-EU / EEA aanvragers zijn verplicht om een ​​eenmalige vergoeding van € 100 te betalen
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Technical University of Denmark - DTU
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Denemarken - Kongens Lyngby
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Denemarken - Kongens Lyngby
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan