Bsc in de architectuur, stedenbouw en de bouw wetenschappen

Eindhoven University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de architectuur, stedenbouw en de bouw wetenschappen

Eindhoven University of Technology

Kijk om je heen, in het huis of buurt waar u woont of de school u bijwonen. Uw omgeving wordt grotendeels bepaald door de architectuur en de (civiele) techniek. Aan de TU / e Architecture, Urbanism & Building Sciences heeft niet alleen betrekking op de architectuur, maar ook de stedelijke ontwikkeling, de constructie ontwerp, bouwfysica, vastgoed en het beheer en de civiele techniek. Tijdens je studie zul je ontdekken welke gebieden beste bij u past en dan kun je ervoor kiezen om zich te specialiseren op dit gebied.

De multidisciplinaire bachelor Architecture, Urbanism & Building Sciences

The Architecture, Urbanism & Building Sciences major is een mix tussen theorie en praktijk, tussen denken en doen. Jij en je medestudenten zullen leren over het ontwerpen van gebouwen, huizen, kantoren, musea of ​​zelfs hele wijken. In een multidisciplinaire manier zult u leren over engineering, ontwerp en het bouwproces.

Best gewaardeerd University Technische Universiteit Eindhoven (TU / e) is de beste universiteit (technologie) in Nederland, volgens Elsevier 2015 en de Keuzegids Universiteiten 2015 (Gids voor het kiezen van een universiteit 2014). Technische Universiteit Eindhoven was ook de best geklasseerde Nederlandse universiteit in de Global Employability Survey.

Technische Universiteit Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven biedt een leeromgeving eerste klas die het mogelijk maakt om uit te blinken. U zult onze persoonlijke aanpak waarderen - in aangepaste curricula, in interactieve lezingen, en in het advies van de hoogleraren. De elementen van het succes zijn allemaal aanwezig. Wij helpen u uw way.our technische programma's richten zich op onderzoek eerst te vinden. Dat is waar je krijgen de kennis die je zult gebruiken om bij te dragen aan de samenleving en je carrière. Verwacht te worden aangevochten door een faculteit van gerespecteerde professoren.

De Technische Universiteit Eindhoven is gelegen in de Brainport regio, de belangrijkste high-tech centrum van Europa en de thuisbasis van wereldklasse technologische bedrijven en onderzoeksinstellingen. Door onze sterke banden met de regio, weten we dat bedrijven waarde TU / e afgestudeerden en zijn op zoek naar goed opgeleide ingenieurs met een internationale achtergrond. Forbes Magazine noemt de stad Eindhoven "hands-down de meest inventieve stad in de wereld". Wij noemen het een geweldige plek om een ​​internationale toekomst te starten.

Eindhoven

Eindhoven is een moderne, dynamische stad in de Nederlandse provincie Brabant die een plezierige tijd gegarandeerd op de universiteit en biedt een breed scala aan sporten en activiteiten.

Eindhoven bruisende stedelijke omgeving en de typisch Brabantse uitbundige manier van leven voelt u zich meteen thuis. De TU / e is gelegen in de Brainport, een toptechnologie regio die het kloppende technologische hart van Nederland. De universiteit heeft uitstekende relaties met high-tech bedrijven en organisaties in de regio - relaties profiteert u van als het gaat om het vinden van opdrachten, stages, afstudeerprojecten en banen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Nederlanden - Eindhoven, Noord-Brabant
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates