Bsc in de biologie

Elizabethtown College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de biologie

Elizabethtown College

De Departement Biologie in Elizabethtown College biedt een op onderzoek geaard curriculum met mogelijkheden om te studeren in een breed scala van biologie-gerelateerde gebieden.

Kleine klassen, zelfs in het eerste semester, hands-on lab ervaringen, veldwerk en onderzoek de mogelijkheden bereidt je voor op de wereld buiten de universiteit, of u geïnteresseerd bent in het nastreven graduate school, medische school of het vinden van een lonende baan zijn!

Een graad in de biologie bereidt je voor op graduate school en het personeelsbestand door het geven u de vaardigheden om te observeren, interpreteren en analyseren van de wereld om je heen. Terwijl in de afdeling, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen in de faculteit begeleid onderzoek, studie in het buitenland, en pas je klas leren gemeenschap problemen op te lossen hebben. U zult verbindingen te maken elke dag tussen wat je leert en hoe je je vaardigheden kunt gebruiken om door te gaan in uw vakgebied.

binnen de Belangrijke biologie, Kunt u kiezen uit vier concentraties aan uw carrière ambities richten:

Biologische Wetenschappen Concentratie:

Bereidt de student voor een biologisch-gerelateerde beroep of voor graduate school. Door te leren voor het ontwerpen en uitvoeren van experimenten, begrijpen ethische wetenschappelijke praktijk, gegevens te analyseren en te ontwikkelen vaardigheid met laboratoriumapparatuur, word je voorbereid op je volgende stap na het afstuderen.

Pre-Medicine Concentratie:

Bereidt de student voor toetreding tot de professionele scholen van de geneeskunde en aanverwante vakgebieden zoals de allopathische geneeskunde, holistische geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, optometrie en podotherapeutische geneeskunde.

Allied Health Concentratie:

Bereidt de student voor de toegang tot de professionele paramedische zorg wetenschappelijke programma's, zoals fysiotherapie, verpleging, physician assistant, nurse practitioner en andere professionele gezondheid gebieden door middel van samenwerkingsprogramma's.

Voortgezet Onderwijs Concentratie:

Bereidt de student voor de ontvangst van Pennsylvania Voortgezet Onderwijs Certificering in het kader van de Biologie major. Dit programma biedt een sterke achtergrond in de biologische wetenschappen, en tegelijkertijd voldoen aan de eisen voor het voortgezet onderwijs certificering. Je zult fundamentele kennis van de biologie en de lab ervaring om u verhandelbaar te maken te ontwikkelen, en u zult worden opgeleid in de klas management en best practices, maar ook als complete een student-semester.

Dit curriculum bereidt studenten voor op de ontberingen van de graduate school, professionele scholen van de geneeskunde en paramedische en biologisch georiënteerde werkgelegenheid.

Student Learning Outcomes Biologie:

De studenten in staat zal zijn om:

  • Recall, synthetiseren, en materiaal aan te brengen vanuit meerdere disciplines, zoals biologie, wiskunde, scheikunde en natuurkunde.
  • Effectief onderzoek, synthetiseren en communiceren van wetenschappelijke informatie met een goed begrip van het belang van de ethische wetenschappelijke praktijk.
  • Ontwerpen en uitvoeren van experimenten om biologische vragen te beantwoorden.
  • Kritisch te analyseren en te formuleren logische conclusies uit data.
  • Duidelijk demonstreren gemeenschappelijke laboratoriumtechnieken, doen in overeenstemming met aanvaarde veiligheidsnormen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Elizabethtown, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates