Bsc in de biologie

Northeastern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de biologie

Northeastern Illinois University

Bent u geïnteresseerd in het leren over de wereld om u heen? De afdeling Biologie aan de noordoostelijke universiteit van Illinois kan u de hulpmiddelen geven om vragen te stellen en te beantwoorden die vragen stellen die u interesseren. Biologie is de studie van levende organismen (bacteriën, protozoanen, schimmels, algen, planten en dieren); Onze studenten hebben de gelegenheid om te leren over deze organismen op het moleculaire, cellulaire, organisme en ecologische niveau.

Het Departement Biologie biedt momenteel een bacheloropleiding en een minderjarige in de biologie aan. De breedgebaseerde eisen van de master zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op: (1) geavanceerde studies in biologie, biomedische wetenschappen, milieubiologie, ecologie en toegepaste ecologie;
(2) professionele opleiding in geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, chiropractie, apotheek, diergeneeskunde en andere gezondheidszorg beroepen;
(3) biologieonderwijs in middelbare scholen; of
(4) carrièremogelijkheden in onderzoek, biomedische wetenschappen, landbouw, industrie, overheid en academische instellingen. De afdeling heeft ook een afgestudeerd programma dat leidt tot de master of science degree.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het voltooien van een grote of minderjarige in de biologie, worden sterk aangemoedigd om de belangrijkste vroegtijdige en adviesadvies van een afdelingsadviseur te verklaren. Het is bijzonder belangrijk dat studenten zich ervan bewust zijn dat zij, als zij het hoofdvak in de biologie voltooien, vrijgesteld zijn van een cursus in het Natuurwetenschappelijk verdelingsgebied van het Algemene Opleidingsprogramma.

NOTITIE Dat voor alle inschrijvingen in de Biologie-cursussen die betrekking hebben op de grote of de minderjarige, alle studenten de volgende minimumscores moeten behalen op de plaatsingstests (of met succes gelijkwaardige cursussen moeten hebben afgelegd): een score van 6 op de lesplaatsingstest, een score Van 7 op de schrijfplanningstest en een score van 30 op de wiskunde plaatsingstest.

Daarnaast moeten de studenten zich ervan bewust zijn dat maximaal 18 credituren biologiecursussen kunnen worden geaccepteerd naar de Biologie Major in transferkredieten, en maximaal 9 kredieturen overdrachtskredieten kunnen worden aanvaard naar de Biologie Minor.

Voltooiing van de Major in Biologie voor de Bachelor of Science Degree zal voldoen aan de overheidsbepalende biologische eisen voor secundaire lerarencertificering in de biologie. Studenten die in de biologie en het secundair onderwijs behoren, dienen een adviseur te raadplegen in zowel de biologie als in het college van onderwijs.

Major in Biologie voor de Bachelor of Science Degree

(68-71 credituren totaal: 43-46 studiepunten in Biologie + 25 studiepunten in verwante gebieden) De master vereist een reeks van zes vereiste biologiecursussen (inclusief een hoeksteencursus, BIO-150), vijf keuzevakken in Biologie, een capstone Cursus in de biologie, en een reeks aanverwante vakken in de chemie, de wiskunde en de natuurkunde. Als zodanig biedt het curriculum een ​​brede opleiding in de wetenschappen, waardoor studenten een reeks opleidingen kunnen volgen die passen bij hun specifieke belangen binnen de biologie en de leerlingen in staat stellen zich voor te bereiden op specifieke carrières in de biologie.

Studenten die op zoek zijn naar een licentie om biologie in de middelbare scholen te onderwijzen, dienen te raadplegen met zowel een adviseur in de biologie als een adviseur in het college van onderwijs.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van afgestudeerde studies worden sterk aangemoedigd om elk jaar een organische chemie en een calculus te nemen, en een cursus in statistieken.

Studenten die van plan zijn professionele opleiding in de geneeskunde, tandheelkunde, apotheek en andere gezondheidsberoepen te volgen, dienen contact op te nemen met de professionele scholen waaraan zij van plan zijn om hun specifieke programma-eisen te bepalen. Studenten moeten ook regelmatig overleggen met een adviseur in de biologie om ervoor te zorgen dat zij een passend aantal keuzevakken nemen.

Tenslotte kunnen deze leerlingen begeleiding krijgen over aanbevolen cursussen, afstudeeronderwijs voorbereiding en het applicatieproces van de Coördinator Studentendienst in het Bureau van de decaan van het Hogeschool voor Wetenschappen en het Studentencentrum voor Wetenschapsbetrokkenheid.

Leervereisten

De volgende zes kerncursussen zijn van alle majors vereist.
(Merk op dat BIO-150 gelijktijdig met BIO-201 of voor studenten van de overdracht moet worden genomen in hun eerste semester bij NEIU.)

BIO-150 essentiële vaardigheden voor biologen 2
BIO-201 Algemene Biologie I 4
BIO-202 Algemene Biologie II 4
BIO-301 Celbiologie 4
BIO-303 Algemene Genetica 4
BIO-305 Schrift Intensief Programma: Algemene Ecologie 4
Totaal aantal uren 22
Vijf keuzevakken moeten ook worden genomen.


Ten minste drie vakken moeten een labcomponent hebben. Vier daarvan moeten biologiecursussen zijn, waarvan er een moet zijn gericht op planten en men moet zich richten op dieren. De vijfde cursus kan in de biologie zijn, of kan een cursus van een andere afdeling zijn, zolang het door de afdeling Biologie is goedgekeurd om als keuzevak te tellen. Studenten moeten contact opnemen met de afdeling Biologie of hun adviseur voor een lijst van goedgekeurde vakken. 18-20 cr. Maximaal drie cursussen kunnen overgebracht worden om aan de Biologie-keuzevakken te voldoen.

Er moet ook een capstone cursus worden genomen Nadat een student aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt bij het afronden van de belangrijkste eisen. De vereiste vereiste kan worden voldaan door:

Selecteer een van de volgende: 3-4
BIO-390 Biologie Senior Seminar
BIO-391 stage in biologie
BIO-392 Independent Research I
& BIO-393 Independent Research II
BIO-394 Seminar In Onderwijs Van Biologie
Vereiste Cognate Courses

CHEM-211 Algemene Chemie I 5
CHEM-212 Algemene Chemie II 4
CHEM-231 Organische Chemie I 4
MATH-187 Calculus I
Of MATH-275 Toegepaste en Computational Statistics
4
Twee semesters van de natuurkunde, algebra-based of calculus-based met labs 8
PHYS-201 College Fysica I
& PHYS-202 College Fysica II
PHYS-206 Universiteitsfysica I
& PHYS-207 Universiteit Fysica II
PHYS-203 Fysica I Laboratorium
& PHYS-204 Fysica II Laboratorium
Totaal aantal uren 25
Vereisten voor licentie voor het secundair onderwijs

Bij het voltooien van de major in de biologie dienen studenten die een licentie hebben om de biologie te onderwijzen, 8 semesteruren in plantkunde te verdienen, waaronder 5 semesteruren in laboratoriumwerk, 8 semesteruren in dierkunde, waaronder 5 semesteruren in laboratoriumwerk en 8 semesteruren in fysiologie inclusief 5 semester Uren in laboratoriumwerk. Studenten die in de biologie en het secundair onderwijs behoren, dienen zowel een adviseur in de biologie als een adviseur in het College van Onderwijs te raadplegen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- Per kredietuur: $ 349.37 Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017); $ 698,74 Non-Resident Undergraduate (Nieuw ingeschreven herfst 2016 of voorjaar 2017)
Locations
Verenigde Staten - Grayslake, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates