Bsc in de biologie

Northern New Mexico College (NNMC)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de biologie

Northern New Mexico College (NNMC)

Het departement Biologie, Scheikunde en Environmental Science (BCES) is gericht op het leveren van onze studenten met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen!

Met moderne onderzoekslaboratoria beheerd door onze faculteit, en een nadruk op de natuurlijke laboratoria die door de prachtige omgeving van het noorden van New Mexico, bevorderen we een stimulerende leeromgeving die onderzoekservaring in het laboratorium en het gebied bevat.

Wij bieden een Bachelor of Science in de biologie, met een optionele focus op ecologie en evolutionaire biologie of Moleculaire Celbiologie en een Bachelor of Science in Environmental Science, met een optionele focus op Natural Resource Management of Environmental Monitoring. Associate of Science graden worden ook aangeboden in de Biologie, Environmental Science, en Scheikunde. Deze Associate Programma's zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op baccalaureaat graden na te streven, en over te brengen naar vier jaar programma's, hetzij hier bij NOORD of andere hogescholen en universiteiten.

We hebben ook Associate of Applied Science programma in Wildland Fire Science, stralingsbescherming en Wijnbouw en Wijnkunde, evenals certificaat programma's in het Wild Fire Science, Straling Controle Technicus, Environmental Monitoring en Wijnbouw en Oenologie. Deze programma's zijn speciaal ontworpen om studenten naar loopbaan in Federal Agencies of Industry kanaliseren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Española, New Mexico
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates