Bsc in de bosbouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor meer dan vier decennia, heeft Northern Arizona University geweest het ontwikkelen en verfijnen van een onderscheidende bosbeheer grote ontworpen om te druppelen in u een besef van de complexiteit die inherent zijn aan de hedendaagse wildland management en om u te helpen ontwikkelen als een betrokken burger, evenals een professionele land manager . Ons programma helpt word je goed gekwalificeerd zijn voor de gevolgen die beslissingen van het management en de praktijken op alle hulpbronnen, waaronder hout, het wild, bereik, water, recreatie en landschappelijke schoonheid aan te pakken.

Dit programma is geaccrediteerd door de Society of American Foresters (SAF).

Wat kan ik doen met een Bachelor of Science in Bosbouw?

Bent u het gelukkigst wanneer je buiten bent? Wilt u het milieu voor toekomstige generaties te beschermen? Meer informatie over hoe bij de Northern Arizona University. Door het werk in de School of Forestry, leert u aan een bevoegde professionele boswachter en land steward te worden. Leer alle aspecten van de bosecosystemen en hun management. Graduate voorbereid op een carrière in de particuliere sector of met een publieke landbeheer agentschap.

Hier vindt u ervaren innovatieve en holistische benadering van het begrip van de bosbouw. Onze professionele kern (vier semesters van geïntegreerde studie) zal u toelaten om een ​​duurzame carrière en persoonlijke relaties op te bouwen. De School of Forestry is een nationaal en internationaal marktleider op het gebied van natuurlijke hulpbronnen onderwijs en Bosonderzoek, met een diepe betrokkenheid bij het begrijpen en het beschermen van het milieu.

Carrièremogelijkheden die kunnen worden nagestreefd:

 • Private hout of consulting bedrijven
 • Staat afdelingen van de bosbouw
 • Staat het land afdelingen
 • US Fish and Wildlife Service

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

 • Forest manager
 • overheid manager
 • Universiteitshoogleraar
 • Onderzoeker

Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

 • Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University.
 • Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s).
 • Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten.
 • Ten minste 30 eenheden van cursussen genomen door middel van Northern Arizona University, waarvan ten minste 18 is, moet upper-divisie cursussen (300-niveau of hoger). Aan deze eis wordt niet voldaan door credit-by-examen, retro-kredieten, overdracht cursussen, etc.
 • Een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 op alle werkzaamheden poging tot aan de Northern Arizona University.

campus Beschikbaarheid

 • vlaggestok
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Lees meer

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Lees Minder