bsc in de elektronica

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de elektronica

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in Elektronica

De vandaag 's de informatiemaatschappij is gebaseerd op de verwerking en overdracht van informatie. Zonder elektronica dit zou niet mogelijk zijn.

&nbsp

Al decennia lang hebben alle belangrijke technische vernieuwingen bevatte een aanzienlijke hoeveelheid elektronica. Zonder dit, het internet, zouden mobiele telefoons, comfortfuncties in auto's, efficiënte huishoudelijke apparaten en goedkope automatisch vervaardigde producten van allerlei niet denkbaar. 80% van alle innovaties in de automotive productie vandaag op basis van de inzet van moderne elektronica. Electronics maakt het mogelijk volkomen nieuw begin vinden voor de oplossing van vele problemen definities. De elektronische ingenieur is in staat om ook te onderzoeken complexe taakstelling met systematische methoden en passende samen te stellen. Hij is in staat om in interdisciplinaire teams nieuwe oplossingen te vinden door het gebruik van technische en sociale autoriteit.

&nbsp

Vanaf de winter semester 2011/2012 aan de universiteit Rijn Waal op de locatie Kleve de Engels-talige Bachelorstudiengang Electronics worden aangeboden. De interdisciplinaire cursus van studies ontwikkelt op het fundament van elektro-techniek. Afgezien van een uitsparing in speciale gebieden zoals digitale signaalverwerking, worden mobiele elektronica of opto-elektronica aanvullende kwalificaties behaald in materiaaleigenschappen, productie technologie, in aanvulling in de aanvullende belangrijke sleutel kwalificaties van de reeksen management en zacht vaardigheden. Mogelijkheid voor teamwork wordt bevorderd onder andere in deze cursus van de studies door twee team-projecten, waarbij de studie werken aan interdisciplinaire, spannende projecten uit de praktijk. Uitstekende professionele vooruitzichten verwachten dat de afgestudeerden door het brede gebied van de toepassing van moderne elektronica in alle industriële sectoren. Coöperatieve cursussen van studies Studeren en werken? Dat is mogelijk bij ons.In de bezetting-bijbehorende studie bestudeer je in de eerste 4 termen op 2 dagen in de week aan de universiteit. De andere drie dagen dient de professionele activiteit. Het reguliere lezingenprogramma van de eerste twee termen is afgerond in 4 termen. Uitgaande van de 5ten termijn vermindert het aantal vergaderingen en de zelf-instructie wint in betekenis. Beroeps-velden en het gezag ingenieurs en technici van de elektronica zijn open verschillende beroeps-mogelijkheden. 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates