Bsc in de geografie en de ruimtelijke ordening

Igbinedion University, Okada

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de geografie en de ruimtelijke ordening

Igbinedion University, Okada

Hogeschool voor de Kunsten en Sociale Wetenschappen

De afdeling Economie en Development Studies was een van de afdelingen opgericht in 1999 bij het aangaan van Igbinedion University Okada.

Het curriculum voor de afdeling werd bereid door middel van de gezamenlijke inspanningen van eminente professoren in de economie aangesteld als adviseurs en pionier medewerkers van de afdeling.
Sinds 1999 is het curriculum is geïmplementeerd om het doel van het afstuderen geluid Economen met een Bachelor of Science in Economics and Development Studies in lijn met de filosofie en de doelstellingen van de oprichting van de afdeling te bereiken.

Het hoofddoel van de afdeling is om geluid empirische en theoretische opleiding die studenten in staat stelt om te begrijpen, te analyseren en de ruimtelijke patronen van menselijke activiteiten en natuurlijke processen die op het aardoppervlak te interpreteren bieden. De impact van deze processen op zowel de menselijke en natuurlijke omgeving en beleidsoptie om ze aan te pakken op nationaal en internationaal niveau vormt een belangrijk onderdeel van het curriculum.

De undergraduate opleidingen van de afdeling zijn zo gestructureerd dat een sterke basis in alle belangrijke takken van de geografie en regionale planning lag. Studenten zijn ook getraind in de toegepaste aspecten van het onderwerp om hen toe te rusten voor een breed scala aan beroepen die openstaan ​​voor geografen en planologen in Nigeria, met inbegrip van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening, Milieubeheer, klimatologie, geomorfologie, Rural Geography, Geographic Information System zijn (GIS), Bevolking Aardrijkskunde, Transport Aardrijkskunde, Politieke Geografie, Bevolking Projecten en uitdagend werk in de industrie en de overheid / parastatale. Training wordt ook gegeven aan de studenten in de filosofie en technieken van het onderwerp om hen toe te rusten voor verdere specialisatie op de post-graduate niveau.

TOELATINGSEISEN

  • UME (Four-Year Degree-programma)
    • Vijf gewone niveau credit passeert waarin oa Engels, Wiskunde, Aardrijkskunde en eventuele andere twee vakken op niet meer dan twee zittingen.
  • DIRECT ENTRY (Three-Year Degree-programma)
    • NVU met ten minste een verdienste pas in de geografie en elk ander onderwerp. Een verdienste pas in de NVU algemeen Engels is aanvaardbaar geacht aan de Engels taal eis dat alleen de directe invoer; plus krediet pas ten minste twee relevante onderwerp '' O '' Level waaronder wiskunde.
    • Ten minste vijf credit passes in het General Certificate of Education of het equivalent, waarvan ten minste twee gevestigd zijn op het geavanceerde niveau of vijf

Credit passeert waarvan ten minste drie zijn op het Advanced niveau bepalen dat deze niet op beide niveaus van de examens worden geteld. De 'A' niveau onderwerp moet Geografie en elk onderwerp (s), onder meer, terwijl de 'O' level vakken moet bevatten Engels taal en wiskunde.

OPLEIDING EN EISEN

Met het oog op een Bachelor of Science te verkrijgen (B. Sc. Licentiaat in de geografie en regionale planning), is een student in het vierde jaar programma verplicht om een ​​minimum van 170 eenheden van de cursussen, zoals voorgeschreven door de afdeling, terwijl die op het driejarenprogramma zijn met een minimum van 140 eenheden te voltooien. Om af te studeren, moeten alle verplichte en de verplichte vakken in het departement worden doorgegeven. Dit is een aanvulling op het invullen en het passeren van cursussen in het algemeen Studies en goedgekeurd keuzevak uit de volgende afdeling: Landbouw, Business Administration, Plantkunde, Scheikunde, Informatica, Economie, Administratie, Sociologie en Antropologie.

CURSUS CREDIT EN beoordelingssysteem

De universiteit heeft een cursus Credit System. Dit is een systeem waarin vakgebieden zijn onderverdeeld in bevragen eenheden die vakken. Studenten dus credits verdienen als ze cursus (sen) passeren.

Een credit Unit zelf is een bepaald aantal uren van de Student leraar contact per semester. Er zijn bepaalde minimum en maximum aantal credits je verondersteld wordt tijdens het semester en de sessie over te nemen.

Het systeem zelf geëvolueerd, in een deel van de kritiek dat het niet eerlijk is om les te geven of de trein een persoon voor drie of vier jaar slechts in drie of vier uur komen en gaan hem om te bepalen of hij weet dan niet wat hij is geweest onderwezen. Vandaar dat een goed deel van de punten worden toegewezen aan permanente evaluatie; en in sommige gevallen is het niet mogelijk om een ​​cursus passeren zonder goed presteren in de continue evaluatie. Met het verstrijken van de tijd en het systeem wordt beoefend zul je het beter begrijpen.

Er is echter een term die gebruikt wordt door het systeem waarmee je moet leren kennen vanaf het begin. Deze term is voorwaardelijk. Als aan het einde van het semester of Session uw Grade Point Average (GPA) is minder dan 1,00 dan zul je op proef geplaatst worden. Als aan het eind van deze proefperiode, je GPA is nog steeds minder dan 1,00 dan de afdeling en of de universiteit kan met tegenzin maar stevig weg te sturen. Grade Point (GP) zelf is afgeleid van de werkelijke ruwe scores in een bepaalde cursus verkregen door een student.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan