bsc in de informatica en informatiesystemen

University Centre Peterborough

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de informatica en informatiesystemen

University Centre Peterborough

BSc in Computer en Informatiesystemen

&nbsp

Wat maakt deze cursus onderscheidt is de mate van flexibiliteit. Het is ideaal als u een breed scala van computervaardigheden van web design en netwerken te krijgen tot database management en / of zijn nog onzeker welk gebied van de informatica u het meest geschikt is.

&nbsp

De cursus bevat een aantal modules ontworpen om je professionele groei en persoonlijke ontwikkeling aan te moedigen, bijvoorbeeld van leren en vaardigheden voor HE en werken in het eerste semester naar de volgende netwerken modules waar inhoud is ontworpen om de mogelijkheid van het verwerven van bijkomende Cisco diploma's te vergemakkelijken.

&nbsp

Tijdens je studie wordt u aangemoedigd om de belangrijkste praktische vaardigheden te verwerven om u te helpen bouwen aan een brede kennis van de computer van waaruit u weloverwogen keuzes bent specialist op het gebied diepgaande kennis te ontwikkelen in de gewenste gebieden.

&nbsp

Binnen deze context, deze mate heeft twee belangrijke doelstellingen. De eerste is om u te voorzien van een goed begrip van de concepten van de informatica en informatie. De tweede is om u uit te rusten met de vaardigheden om deze kennis toe te passen in de analyse, ontwerp en implementatie van oplossingen in een waaier van toepassingsdomeinen.

&nbsp

&nbsp

Wanneer u afgestudeerd bent u in staat om:

  • tonen een diepgaand begrip van de principes, theorie en praktijk van de ontwikkeling van informatiesystemen en computertoepassingen
  • ontwerp-toepassingen aan bepaalde eisen te voldoen
  • Selecteer passende instrumenten die nodig zijn om professioneel te ontwikkelen in gespecialiseerde domeinen van informatiesystemen
  • het ontwikkelen van een scala aan analytische, praktische en presentatievaardigheden, waaruit blijkt vertrouwen en creativiteit.
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Locations
Verenigd Koninkrijk - Peterborough, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates