BSc in de informatica en internet-technologie├źn (top-up)

Somerset College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in de informatica en internet-technologieën (top-up)

Somerset College

Cursus Beschrijving

Ontwikkelen van vaardigheden in de informatica en je zult de hele wereld inzetbaar zijn. Deze industrie sector blijft groeien, en onze opleidingen u uitrusten met de vaardigheden die werkgevers nodig hebben voor hun personeel. Als gevolg hiervan, Somerset College berekenen afgestudeerden genieten van uitstekende vooruitzichten en lonende carrière.

Inbegrepen in onze voorziening is een verplichting tot het ontwikkelen van uw professionele vaardigheden, om uw inzetbaarheid bij het afstuderen te verbeteren.

De BSc (Hons) top-up jaar omvat het volgende:

  • Final Major Computing Project - Relationele Databases - Mobile Application Development - Data Warehousing en Business Intelligence - Mobile Network en Security Management - optionele module - Collaborative Working en Ondernemersvaardigheden - optionele module

Onderwijzen en beoordelen

Onze gespecialiseerde docenten hebben hands-on ervaring met het werken in de informatica, en bieden deskundige lessen in geavanceerde laboratoria en klaslokalen.

Assessment is door middel van een mix van opdrachten, examens en presentaties. Als onderdeel van de cursus, zal u gevraagd worden om projecten uit te voeren, zowel in groepsverband als individueel.

Een opvallend kenmerk van de cursus is het gebruik van in-gangen assessment, waar modules worden beoordeeld door de cursus docententeam, terwijl je ze te voltooien. De belangrijkste focus van dit programma is je laatste jaar groot project en het proefschrift, zodat je zaak kan laten zien uw hoog niveau computervaardigheden.

Loopbaanontwikkeling

Als computing-afgestudeerde, de wereld is echt aan je voeten. U zal worden uitgerust met een scala aan computervaardigheden die zijn allemaal zeer wenselijk om potentiële werkgevers. Bovendien heb je ervaring met het werken in de echte wereld omgevingen waar aanpassingsvermogen en de mogelijkheid om de druk te verwerken zijn van essentieel belang te hebben.

Toelatingseisen

Voor het aanvragen van de BSc (Hons), moet u een stichting of gelijkwaardig diploma hebben afgerond.

Volwassen studenten die niet voldoen aan deze formele toelatingseisen zijn van harte welkom om toe te passen, indien zij hun interesse in het vakgebied kunnen bewijzen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Taunton, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates