Bsc in de informatica

American College of Thessaloniki

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de informatica

American College of Thessaloniki

We leven in een digitale wereld. Of het nu een probleem draait om techniek, wetenschap, of bedrijf, onvermijdelijk, zal de oplossing "computing" hebben in de kern. De "search engine" is uitgegroeid tot een alomtegenwoordige aanwezigheid in ons persoonlijke en professionele leven als een middel om gemakkelijk toegang tot informatie die nodig is voor uitgegroeid tot besluitvorming die slechts een paar jaar geleden zou hebben geëist legers van onderzoekers en dagen of weken te compileren en te organiseren.

Computing is een groeiende en voortdurend evoluerende discipline dat de lopende kans voor haar afgestudeerden biedt. Bedrijven en andere organisaties in toenemende mate afhankelijk zijn van computer-based verzamelen van gegevens, de organisatie en analyse om hun beslissingen en professionals die kunnen "bridge" computing en het bedrijfsleven zijn in hoge vraag over de hele wereld op de hoogte.

Computing is natuurlijk over het ontwikkelen van code en software, maar het duurt meer dan toetsaanslagen om een ​​idee te bouwen tot een "product". Het vergt samenwerking en teamwork, en het begrip andere disciplines en hun behoeften. Het neemt zowel leidinggevende en technische vaardigheden. En het duurt creativiteit en het vermogen om te leiden.

ACT biedt de mogelijkheid om studenten om een ​​goed afgeronde opleiding in Computer Science of een toegepaste diploma in Business Computing verkrijgen.

De rekenkracht curriculum is zowel streng en uitdagend en biedt studenten met zowel theoretische achtergrond, maar ook de praktische vaardigheden die nodig zijn door organisaties en bedrijven over de hele linie. Nog steeds gericht op een goed afgeronde opleiding, niet alleen deskundige functionele training te bieden, het programma geeft studenten de mogelijkheid om Computing studies gemakkelijk te combineren met andere disciplines, zoals Business, etc. En de school IT-labs, Electronics-Robotics lab en Fabrication Laboratorium in de Niarchos Technology Center te maken van state-of-the-art IT-faciliteiten gemakkelijk toegankelijk is voor studenten in het programma.

hogeschooldiploma

  • Computer Science (BSc)
  • Business and Computing (BSc)

MINDERJARIGEN

  • Computertechnologie*
  • Multimedia en Web Development **

*kunnen worden gecombineerd met bekende buiten de afdeling

**kan gecombineerd worden met elke grote behalve Computer Science

Certificaten en "natuurlijk packs"

  • Web Development
  • Digital Media
  • Cisco Certified Networking Associate Program (CCNA)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Griekenland - Thessaloniki, Thessaloniki
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates