Bsc In De Informatica

Prague College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc In De Informatica

Prague College

BSc in Computer

&nbsp

De BSc (Hons) Informatica-programma in Praag College is een van drie jaar technische programma dat is ontworpen om studenten de praktische en theoretische vaardigheden om hen in staat stellen om een ​​breed scala aan carrière in de IT en desktop PC's na te streven.

In het eerste jaar, ligt de focus op technische vaardigheden in de typische computer-gebieden (netwerken, programmeren, databases, web design).


In het tweede jaar worden de studenten begeleid naar de opgedane kennis gebruiken om de vaardigheden te ontwikkelen in het managen van complexe projecten. De HND in Computing bereidt studenten voor op real-life projecten, het beheren van projecten en teams en hun vaardigheden te evalueren informatie, kennis en kwaliteitssystemen.

Het derde jaar die leidt tot de BSc opleiding voltooit deze progressie met geavanceerde kennis en vaardigheden. Zo studenten in het laatste jaar de lessen verfijning en verdieping van de opgedane kennis door te focussen op soft-en hard skills ook.De verscheidenheid aan lessen aangeboden in de top-up jaren leerlingen helpen om hun kennis van de markt zijn werk met betrekking tot de wereld van de computer af te ronden. Tegelijkertijd biedt het de kandidaten de mogelijkheid om een ​​solide academische basis die hen in staat stellen om door te gaan met post-graduate studie te bouwen.

De eerste twee jaar van deze opleiding is een les-programma in Praag College en het derde jaar is een programma voor afstandsonderwijs geleverd in samenwerking met Praag College leidt tot een BSc Technische Computing graad.


Praag College wordt de invoering van het laatste jaar geleerd programma leidt tot een BSc Computing graad in oktober 2011 en de module beschrijving en inhoud van de cursus is afhankelijk van validatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan