bsc in de internationale bachelor 's-programma in de informatica

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de internationale bachelor 's-programma in de informatica

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc in International Bachelor 's Program in Computer Science

&nbsp

Dit internationale programma wordt georganiseerd in samenwerking met de Universiteit van Montreal (Canada). Het biedt studenten, in de eerste drie jaar bij UPMC, de mogelijkheid van een eerste internationale ervaring in een Franstalige omgeving. Taalkundige manier geeft de studenten aan de cursussen te volgen en de gegeven gebied van onderwijs te integreren zonder problemen. De wederzijdse erkenning van de pedagogische praktijk van elke instelling voor hoger onderwijs, zowel pioniers in het onderwijs van de informatica, zorgt ervoor dat de deelnemers van deze internationale cursus zal u een aantal soortgelijke kwaliteit en de aanvullende opleiding in elke instelling.

&nbsp

Dit internationale programma is opgebouwd van de cursussen van het Computer Science graad.

Informatica heeft geïnsinueerd zich op vele niveaus van ons dagelijks leven. Het manifesteert zich in velerlei manieren, van de prive-sfeer voor industriële toepassingen: e-mail, video games, bankkaarten, office systemen, database management, internet en telecommunicatie, ingebedde systemen, luchtvaart, etc. beroepen op het gebied weerspiegelen deze variëteit.

Echter, de diversiteit van de IT-toepassingen en hulpprogramma's zijn gewoon het product van een aantal basisprincipes: datastructuren en algoritmen, programmeertalen en modellen, representatie formaten en communicatieprotocollen, organisatie van hardware en software systemen, enz. De Bachelor in de informatica is gericht haar studenten te voorzien van de intellectuele en technische vaardigheden en kennis van de tools die hen in staat stelt om te worden betrokken bij de ontwikkeling van het complexe en veelzijdige gebied van Informatica.

De Bachelor in de Informatica-afdeling biedt een hoofdgerecht en een aantal specifieke cursussen.

Het hoofdgerecht is een klassieker van twee jaar academische opleiding;
de specifieke vakken zijn verdeeld in

- Een tweejarige beroepsopleiding, het tweede jaar van die voornamelijk in-company training

- Een bi-disciplinair vak in de informatica en toegepaste wiskunde

&nbsp

Organisatie


Hoofdgerecht:

Het programma is bedekt met 4 semesters, onderverdeeld in 2 niveaus (L1 en L2).
Om de Bachelor in de informatica te verkrijgen moet je slagen voor een totaal van 180 ECTS, waarvan 24 ECTS van de Bachelor in de wiskunde-afdeling en 6 taal ECTS.

De kwestie van een graad met een informatica grote vereist ook validatie van 15 IT-papers (elk 6 ECTS) met een gemiddelde van ten minste 10 voor elk een. Van deze 15 papers, dient ten minste 7 zijn op L3 niveau.

De informatica-afdeling biedt een rijke catalogus van papers - 13 in het L2 en 35 op L3 niveau - van waaruit u kunt uw programma vormen op basis van uw plannen voor de voortzetting van onderzoek of het in het personeelsbestand.

De Bachelor in de Informatica-afdeling organiseert een begeleidingsdienst in het onderwijs inschrijvingsperiode (inschrijving voor papers) om u te helpen met uw keuze.


Specifieke cursussen:

  • Beroeps-cursus:

    De beroepsopleiding duurt twee jaar (L2 en L3) en omvat begeleid projecten en klassieke lessen.Het eerste jaar eindigt met een lange in-company stage. Het tweede jaar afwisselend training in-company en op de universiteit, binnen een opleiding of bijscholing kader.

&nbsp

  • Bi-disciplinair vak in de informatica en toegepaste wiskunde:

    De inhoud van de cursus wordt gelijkelijk verdeeld tussen de informatica en wiskunde. Daarom biedt de mogelijkheid om verder te studeren in een van beide informatica of toegepaste wiskunde.

&nbsp

  • Internationale cursus:

    Deze cursus wordt aangeboden in samenwerking met de Universite de Montreal. Het is mogelijk om te valideren ECTS afgerond over een of twee semesters in de partnerlanden inrichting voor de Bachelor in de informatica-programma.

&nbsp

&nbsp

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan