Bsc in de internationale betrekkingen en strategische studies

Igbinedion University, Okada

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de internationale betrekkingen en strategische studies

Igbinedion University, Okada

Hogeschool voor de Kunsten en Sociale Wetenschappen

De afdeling Economie en Development Studies was een van de afdelingen opgericht in 1999 bij het aangaan van Igbinedion University Okada.

Het curriculum voor de afdeling werd bereid door middel van de gezamenlijke inspanningen van eminente professoren in de economie aangesteld als adviseurs en pionier medewerkers van de afdeling.
Sinds 1999 is het curriculum is geïmplementeerd om het doel van het afstuderen geluid Economen met een Bachelor of Science in Economics and Development Studies in lijn met de filosofie en de doelstellingen van de oprichting van de afdeling te bereiken.

Het ministerie van Internationale Betrekkingen en Strategische Studies is een van de departementen van de Hogeschool voor de Kunsten en Sociale Wetenschappen in Igbinedion University, Okada. Igbinedion University is de Premier Private University in Nigeria, met Certificaat nr 001 uitgegeven op 20 april 1999.

Het primaire doel van de universiteit is om kennis, wijsheid en begrip te bevorderen door middel van specifieke onderzoek, onderwijs en dienstverlening aan de gemeenschap, natie en de mensheid. De visie van de universiteit is een centrum van academische excellentie door middel van gericht onderwijs en onderzoek die inspelen op gemeenschappelijke en wereldwijde menselijke behoeften te worden. Hoewel de missie is om als een van de beste en meest succesvolle universiteiten in de wereld.

De grondlegger van de universiteit en haar kanselier en Bezoeker., Chief (Dr.) Sir Gabriel Osawaru Igbinedion werd mede ingegeven door de noodzaak om de nalaten om huidige en toekomstige generaties van de Nigerianen, Universiteit onderwijs van internationale norm met regelmatige en ononderbroken academische kalender als verkrijgt buiten Nigeria en de noodzaak om een ​​universiteit die met de tijd kan behoren tot de beste in de wereld op het gebied van personele dienstverlening, de prestaties van leerlingen in het leren en het karakter, de uitrusting een faciliteiten koesteren: als academische standaarden.

De universiteit is gericht op het voldoen aan de vier belangrijkste rollen van elke universiteit moeite waard is: onderwijs, onderzoek, onderwijs en dienstverlening aan de gemeenschap en die zowel een winkel huis van sociale beschaving en een katalytische pijlpunt voor de beschaving vooruit en terugwijkende de grenzen van onwetendheid, ziekte, technologische achterstand en de mens onmenselijkheid tegen de mens. Igbinedion University is een liberale en seculiere instelling met sterke morele waarden en een leidend motto van "kennis en Excellence". Het is de commissie voor de productie van een totaal wezen dat kan opstaan ​​voor de waarheid, rechters en uitmuntendheid.

De universiteit gaf haar batch van 111 studenten op 15 oktober 1999 voor de eerste academische zitting van 1999/2000. van deze kleine formaat, heeft de student bevolking gestaag toegenomen tot 5000 vandaag in de meer dan acht (8) De colleges, die als de machinekamer voor hoogwaardige opleidingen aangeboden door de Universiteit die belonen banden met de industrie, de handel en de prestigieuze universiteiten in Nigeria heeft te dienen . Afrika en de wereld ten behoeve van haar studenten.

De kracht van de universiteit ligt in de oriëntatie op de uitvoerbaarheid, de productiviteit, self-inzetbaarheid, self-onderhoud en zelfredzaam opleiding en onderwijs voor haar studenten. De Universiteit van de huidige vice-kanselier is Prof. Eghosa Osaghae.

Het ministerie van Internationale Betrekkingen en strategische studies ontstond in de 2001/2002 sessie (1 september 2001) met slechts twee studenten (aangeboden directe toegang toelating) en studeerde de eerste lichting studenten in de 2003/2004 sessies. De afdeling heeft bleef een van de toonaangevende afdelingen in de universiteit het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs en het meegeven van relevante vaardigheden en competenties aan studenten in Internationale Betrekkingen, Diplomacy en Strategie. Kortom, de afdeling, na de studenten en medewerkers van de succesvolle en historische tour van de strategische nationale en internationale vestigingen in binnen- en buitenland is trots vandaag de dag als de strategische vlaggenschip van Igbinedion University. Scripties vestigingen onder de Defensie Headquarters ECOWAS Commissies, Nigeria Police Force Headquarters, Amerikaanse ambassade, National Defence College, Chinese ambassade, Nigeria Hoge Commissie in Ghana, Universiteit van Ghana, de Ambassade van Nigeria, de Europese Unie hoofdkantoor in België, om een ​​paar lijst .

De geschiedenis van de afdeling draait om bepaalde leiders persoonlijkheden die het zaken zag. Dit zijn de heer N. Akpan die de pionier docent was in-charge; Mr. Nwanakama die na hem als docent in-charge en professor Yesufu die het departement van zijn ministerie van Engels overzag kwam. Professor A. Uba verwerkt de afdeling kort uit de begeleiding en advies Unit, voordat de heer J. Aghahowa kwam aan boord als waarnemend hoofd van de afdeling. Hij overhandigde professor OBC Nwolise die de eerste inhoudelijke hoofd van de afdeling van 15 januari 2008 werd en werd in 2009 opgevolgd door Dr. Joseph Aihie in die overhandigde-over het stokje door aan de zittende, Dr. Femi Olufunmilade in augustus 2011. Het departement kreeg zijn volledige accreditatie van de National University Commissie (NUC), voor het eerst, onder leiding van Dr. Olufunmilade.

Sinds januari 2008 is de afdeling begonnen met een proces van transformatie en uitbreiding van de 'Internationale Betrekkingen' tot 'Internationale Betrekkingen en Strategische Studies'. De essentie is in staat te stellen de universiteit deel uitmaken van de baanbrekende verwerking van Afrika voor de vooruitgang van de strategische gedachte (die momenteel zeer laag in het continent) voor een beter bestuur en gekatalyseerd ontwikkeling in Afrika relevant in de 21e eeuw de wereldpolitiek te maken. Bij het nastreven van deze, hebben de afdeling undergraduate opleidingen uitgebreid. Ook de afdeling heeft een uitgebreid postdoctorale opleiding met academische professionele componenten, waarmee zij te academische M.Sc., en PhD Politicologie (Internationale Betrekkingen specialisatie) bieden in combinatie met een zus afdeling - Politicologie en Bestuurskunde - want het heeft vereiste personeel germane voor.

Visie van het Departement

De visie van de afdeling moet worden gerekend tot de eerste tien uitstaande afdelingen van de Internationale Betrekkingen en Strategische Studies in de wereld.

Missie van het Departement

De missie van de afdeling is: 1. Om de studie van de Internationale betrekkingen echt internationale en doordrenkt met praktische diplomatieke en strategische calculus te maken.

  1. Aan gekwalificeerde en competente afgestudeerden die hun terrein overal in de wereld staan ​​en dienen de natie en de mensheid met de expertise en de mensheid, in diplomatieke, industriële of administratieve kringen te produceren.
  2. Productieve relaties met strategische nationale en internationale instellingen.

Undergraduate degree-programma

Op het Hbo-niveau, de afdeling biedt een opleiding open voor zowel UME en Direct Entry studenten leidt tot een B.Sc. Internationale Betrekkingen en Strategische Studies. Het programma is ontworpen om afgestudeerden die goed zou zijn geïnformeerd, uitgerust, en blootgesteld aan actuele thema's op te leiden om zich daadwerkelijk toe te passen aan de steeds veranderende mondiale omgeving. Het programma is ook gericht op het produceren van afgestudeerden die begrijpen, te waarderen en te begrijpen de brandende kwesties in Internationale Betrekkingen en kan professionele opdrachten en loopbaan in de diplomatieke dienst, de veiligheids- en inlichtingendiensten, multinationale ondernemingen, internationale organisaties en de academische wereld te vinden, naast de die zal opereren in private vermogens.

De eisen voor de toekenning van deze B.Sc. onder de 4 jaar opleiding zijn: 1. UME: Dit vereist een minimum van vijf kredieten in de school certificaat examen of het equivalent daarvan op niet meer dan twee bijeenkomsten, waaronder Engels taal, regeringen, Economie en twee andere cursussen. De kandidaten wordt ook verwacht dat op zijn minst een pass in de wiskunde hebben.

  1. Direct Entry: Drie credits in de School Certificate of het equivalent daarvan, plus twee relevante onderwerpen in de GCE "A" Level of een equivalent diploma in de rechten, internationale betrekkingen of andere verwante opleidingen kunnen ook worden overwogen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan