bsc in de internationale betrekkingen

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de internationale betrekkingen

Atilim University

BSc in Internationale Betrekkingen

&nbsp

Het programma van de afdeling Internationale Betrekkingen biedt een Bachelor Degree aan studenten die streven naar een interdisciplinaire opleiding en toekomstige carrière verantwoordelijkheden op het gebied van internationale betrekkingen.


Het curriculum is gebaseerd op een multi-disciplinaire aanpak, en is ontworpen om begiftigen studenten met theoretische en empirische kennis, om hen te helpen krijgen een systematische en de meest recente inzicht in alle belangrijke kwesties in de internationale betrekkingen.


De belangrijkste doelstelling van het programma is om studenten voor te bereiden als de internationale betrekkingen deskundigen, zodat zij kunnen aannemen verantwoordelijkheden in internationale organisaties diplomatie en andere velden van de publieke en private sector.


Bovendien is het programma probeert de fundamentele undergraduate onderwijs te geven in de internationale betrekkingen voor de studenten die van plan zijn hun graduate studies voort te zetten op dit belangrijke gebied.

&nbsp

Missie

&nbsp

ATILIM Universiteit zet zich in voor een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs door middel van excellentie in onderwijs, onderzoek, en openbare dienstverlening.

&nbsp

&nbsp

Visie

&nbsp

ATILIM universiteit zal leiden tot een cultuur van excellentie die de behoefte aan een instelling met de kwaliteit van de eerste orde voldoet. Onze energie en durf zullen onderscheiden ons, begeleiden onze besluitvorming, en de positie van ons voor continue verbetering.
 
 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan