Bsc in de kunstgeschiedenis of studio kunst

Millsaps College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de kunstgeschiedenis of studio kunst

Millsaps College

BSc in de kunstgeschiedenis of Studio Art

Het ministerie van Kunst aan Millsaps College biedt een programma voor het versterken van uw begrip van de beeldende kunst door de studio als kunstgeschiedenis cursussen. U vindt een verscheidenheid aan vormen van creatieve expressie te verkennen, leren elke set binnen de bredere culturele context.

In de loop van uw werk in de richting van de grote of kleine, vind je jezelf ontwikkelen van een stem en een visie - een nieuwe manier van kijken en een nieuwe vorm van communicatie die zowel een diepere verbinding en een verbrede perspectief inhoudt. Door het proces van het creëren, zal uw vermogen om te communiceren worden versterkt, en door het proces van het schrijven en praten over de creatieve productie, zullen je vaardigheden als een kritische denker rijpen.

kunstgeschiedenis

De kunstgeschiedenis programma zal uw begrip van de kunst van de westerse beschaving te verrijken door het binnen de bredere maatschappelijke en culturele context en door serieus te overwegen de verschillende alternatieven en de reacties op de westerse traditie. Cursussen zoals Women Kunstenaars, Topics in World Art, methodieken en Museum Studies helpen om de traditionele chronologische periode cursussen evenwicht. Zelfs binnen deze periode cursussen zullen diverse thematische onderwerpen en theoretische benaderingen helpen om je studie te verenigen in de geschiedenis van de kunst. U zult artistieke betekenis te verkennen door middel reageren evenals analytische discussie en schrijven, en leert te vertrouwen en het versterken van uw eigen stem op hetzelfde moment dat u een goed begrip van de woordenschat en de analysemethoden van de discipline van de kunstgeschiedenis te verwerven.

Er zijn ook tal van extra mogelijkheden buiten het klaslokaal. Veel van onze studenten krijgen academische krediet voor stages bij de Mississippi Museum of Art, evenals andere lokale of regionale sites. We hebben studenten die volledig eer projecten en die in het buitenland studeren (inclusief het meest recent Perugia, Italië en Noord-Ierland), in aanvulling op Millsaps eigen zomerprogramma's in Europa, Afrika, en Yucatan). Sommige van onze studenten hebben een deel van het prestigieuze Ford Fellowship Program, waarin ze samenwerken met de faculteit mentoren en krijgen college krediet voor het leren over college onderwijs als een beroep geweest. Groepen van ons reisden naar verschillende steden aan musea en galeries te bezoeken, hetzij georganiseerd door de Art Club of door individuele professoren. New Orleans en Memphis zijn favorieten, maar studenten met een of twee faculteit mentoren zijn ook naar Houston, Washington en New York geweest.

Studio Art

De studio programma benadrukt student experimenten in de twee-dimensionale media van tekenen, schilderen, grafiek en digitale kunst, en drie-dimensionale conceptualiseren en productie worden verkend in de beeldhouwkunst en installatie cursussen.

Technische vaardigheid en creatieve expressie worden gezien als nauw met elkaar verbonden; u zal worden uitgedaagd om iets zinvols te zeggen en een geschikte modus waarin dat idee of emotie of visie communiceren vinden. Met andere woorden, zult u ontwikkelen in deze jaren bij Millsaps zowel een stem en een taal of in artistieke termen, persoonlijke inhoud en stijl.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates