bsc in de machinebouw

Rhine-Waal University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de machinebouw

Rhine-Waal University of Applied Sciences

BSc in Mechanical Engineering

De moderne mechanische ingenieur is een generalist. Zijn brede kennis van zaken in verband met sociale en managementvaardigheden stelt hem in staat over te nemen van de rol van probleemoplosser in interdisciplinaire teams. Hij in staat is in complexe, snel veranderende situaties vordering om nauwkeurig te beoordelen nieuwe technische ontwikkelingen en trends en binnen het team ontwikkelen en vermarkten van innovatieve producten en diensten. Hij opereert communicatief over culturele en over de professionele grenzen.

&nbsp

De moderne mechanische ingenieur is een generalist. Zijn brede kennis van zaken in verband met sociale en managementvaardigheden stelt hem in staat over te nemen van de rol van probleemoplosser in interdisciplinaire teams.Hij is in staat in complexe, snel veranderende situaties vordering om nauwkeurig te beoordelen nieuwe technische ontwikkelingen en trends en binnen het team te ontwikkelen en op de markt innovatieve producten en diensten. Hij opereert communicatief over culturele en over de professionele grenzen.

&nbsp

&nbsp

Veel carrièremogelijkheden zijn beschikbaar voor werktuigbouwkundigen.

  • Ontwikkeling (ontwerp, calculatie, bouwen en testen van technische apparaten en systemen)
  • Productie (ontwerp, de fabricage, gebruik en toezicht op de technische apparaten en systemen, het testen van producten en procedures, kwaliteitscontrole)
  • Marketing en verkoop van technische apparaten en producten
  • Management-activiteiten in de industrie, private ondernemingen en openbare bestuursorganen


Industrieën omvatten onder meer energie-en milieutechnologie, algemene machine-en installatiebouw, automobiel-en toeleveringsindustrie, medische technologie, farmaceutische industrie en dienstverlening en kleine bedrijven.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Locations
Duitsland - Kleef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates