Bsc in de machinebouw

Szent István University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de machinebouw

Szent István University

Techniek voor Brigther Toekomst

Sinds haar oprichting als een onafhankelijke universiteit in 1950, het Faculteit Werktuigbouwkunde op Szent István University heeft een gerespecteerde instelling voor hoger onderwijs, het produceren van hooggekwalificeerde ingenieurs geweest.

Oorspronkelijk de faculteit gericht zijn programma rond landbouwmachines, maar is sindsdien uitgebreid de reikwijdte van haar inspanningen om veel andere relevante onderwerpen in het gebied, zoals mechatronica, voedsel engineering, automotive technologie, milieu-engineering en nog veel meer in-demand specialisaties zijn.

De faculteit onderhoudt een dynamisch programma structuur, voortdurend veranderende aan de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen en om nieuwe technologische uitdagingen aan te gaan. Wij zien het als onze plicht om gelijke tred te houden met deze veranderingen en bieden onze studenten met de meest up-to-date onderwijs.

Alle landen met ontwikkelde economieën kampen met een tekort aan ingenieurs. Een diploma in de techniek en natuurwetenschappen kunnen studenten een voorsprong op de concurrentie en lange termijn zekerheid op de arbeidsmarkt. Als gevolg van de opleiding die zij bereid zijn om met succes de problemen van verschillende technologische, planning, productie, bouw en operationele taken op te lossen zal zijn.

De inzetbaarheid en competentie van onze afgestudeerden is van het grootste belang voor ons. We beseffen dat hun kennis is niet alleen representatief voor hen, maar ook voor ons als school. Om deze reden, streven wij ernaar om de beste en knapste koppen van de techniek de werknemers van morgen te trainen.

De missie van de faculteit is om mechanische ingenieurs en deskundigen die respect op te voeden en beschermen van natuurlijke hulpbronnen en culturele waarden, werken in de geest van duurzame groei en deelnemen aan plattelandsontwikkeling

Internationaal Onderwijs

Het internationale karakter van het gebied van mechanicalengineering is duidelijk zichtbaar in de huidige opleiding en onderzoek profielen van de faculteit. Onze vele nationale en internationale partners in de industrie en het hoger onderwijs verder te verrijken het concurrentievermogen van het diploma. De meeste van onze afgestudeerden gaan aan de industrie leiders in multinationals geworden of worden succesvolle ondernemers door gebruik te maken van de kwaliteit van het onderwijs dat zij aan de Szent István Universiteit ontvangen, faculteit Werktuigbouwkunde.

Wij hebben momenteel hosten BSc, MSc en PhD studenten uit vele landen over de hele wereld, het bestuderen van zowel volledige en part-time. Deze studenten kunnen er trots op om naar huis terug te keren wetende dat ze ontving de hoogste kwaliteit van het onderwijs verkrijgbaar met een internationaal erkend diploma zijn.

Wij zijn blij met studenten die geïnteresseerd zijn in volle graad toekenning programma's en ook studenten die gewoon willen zich cultureel dompelen voor een semester of twee en ervaar Hongarije. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden die wij bieden.

Kennis van een werktuigbouwkundig ingenieur is bepalend in het ontwerp en de controle van productieprocessen. De mechanical engineer draagt ​​bij aan nieuwe systemen te ontwikkelen en goed gebruik van zijn / haar kennis in de distributie en aanpassing van verschillende apparatuur en technologieën.

Het primaire doel van de training is om de kennis van techniek die bestaat uit zowel technische-ecologische en basiskennis natuurwetenschappelijke garanderen. Door deze kennis de ingenieur is in staat om de technische ontwikkeling, het ontwerp en de controle uit te voeren.

Specialisaties:

  • Applied Information Technologies - Mechanische Technologies

Educatieve periode van de werktuigbouwkunde BSc cursus: 7 termen met 210 studiepunten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
2,300 EUR
per semester.
Locations
Hongarije - Gödöllő
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongarije - Gödöllő
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan