bsc in de machinebouw

Atilim University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bsc in de machinebouw

Atilim University

BSc in Mechanical Engineering

&nbsp

Missie


Machinebouw heeft betrekking op de meest fundamentele basis van de gebieden met de meest uitgebreide scala van onderwerpen van de technische branches. Mechanical Engineers beheersen de ontwikkeling, ontwerp, productie planning en controle toepassing van alle soorten mechanische systemen, machines en machineonderdelen. Zo monteurs spelen belangrijke rol bij grote projecten, zoals de constructie van bruggen, dammen, fabrieken, alsmede in de produktie-inrichting, zoals kleine auto, enz., van een groot gebied van de vervaardiging, waarbij technologie vereist . Vandaag de dag worden de werkgebieden van de mechanische ingenieurs continu uit te breiden met het verschijnen van nieuwe industrieën en met nieuwe ontwikkelingen in de oude industrieën en nieuwe ontwikkelingen in energiebronnen.

Visie


Bij de faculteit Werktuigbouwkunde van Atilim Universiteit is gestart met het oog op undergraduate studie staat in de machinebouw Fundamentals, om een ​​onderzoek Plateform voorzien in geavanceerde technologie en overdracht van technologie kwesties; actieve bijdrage op het gebied van nieuwe vraagstukken van de mechanische engineering en management; nauwkeurige , realistisch en economische oplossingen in het kader van universiteit en bedrijfsleven samenwerking. Programma is opgezet in overeenstemming met de MÜDEK criteria met betrekking tot wiskunde, basiswetenschappen, technische wetenschappen, design en keuzevakken. Programma is opgesteld om te geven aan studenten de vaardigheden en kennis die nodig is voor het ontwerp en de uitvoering van de mechanische systemen en thermische systemen.In het programma, in de algemene machinebouw en werktuigbouw gerelateerde informatie reeds in het eerste jaar voor de vroege kennismaking van studenten tot het beroep. Programma geeft ook bijzondere aandacht besteed aan mechanisch ontwerp. Het belangrijkste kenmerk van het programma, dat het is gebaseerd op het ontwerp en de productie. Op deze manier wordt de opkomst en ontwikkeling van innovatieve ideeën in het ontwerp en de productie-technologie, belangrijk voor het land die gericht zijn aan te moedigen.

&nbsp

Vacatures


Mechanical engineer verricht werkzaamheden in het ontwerp, ontwikkeling, productie, onderhoud, reparatie en verwerking, maar ook in het onderwijs, onderzoek en studie van alle mechanische systemen en de omzetting van energie systemen. Daarom heeft hij een zeer groot werkgebied.Mechanische technici nodig zijn in fabrieken, bouwplaatsen, energiecentrales, onderzoekscentra, de industrie, in de energiesector, in de chemische industrie, in de bouwsector, uit alle sectoren van de defensie-industrie tot de farmaceutische industrie en hebben dus de mogelijkheid aan het werk in een groot gebied te vinden. Vandaag de dag, de behoefte aan werktuigbouwkundigen blijft toenemen en leveren minder bekend is dan de vraag. Door rekening te houden met het feit dat de nadruk zal liggen op de toekomst gerichte gebieden van de R & D activiteiten, de nieuwe industrieën en nieuwe ontwikkelingen in de oude industrie en nieuwe ontwikkelingen in energiebronnen, zal de vraag naar werktuigbouwkundigen voort te zetten.Onze afgestudeerden met sterke curriculum profiel in design, technologie ontwikkeling en innovatie hebben een uitstekende werkgelegenheid in de private en publieke sector, in fabrieken en andere werkplekken, in een groot gebied, variërend van instellingen en organisaties die betrokken zijn bij fundamenteel en toegepast onderzoek op high- tech onderwerpen aan de industrie.
 

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan