Bsc in de microbiologie

Igbinedion University, Okada

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de microbiologie

Igbinedion University, Okada

Het Department of Biological Sciences, Igbinedion University, Okada werd opgericht in 2000 vervolg op de goedkeuring en de oprichting van de universiteit in 1999. Het ministerie heeft graad opties in Microbiologie, Plant Science en Zoölogie. De eerste instroom in de optie Microbiologie graad was in het jaar 2000/2001 academische zitting. Sindsdien is de studentenpopulatie gegroeid tot 163 (163) in de 2010/2011 sessie.

De opleiding van deze studenten is behandeld door hoog gekwalificeerde, competente en efficiënte personeel. Een totaal van 256 (256) studenten hebben in het programma afgestudeerd aan acht sets van de studenten in de 2003/2004 tot 2010/2011 sessies. De lijst personeel bestaat momenteel eenentwintig (21) academisch personeel en vier (4) niet-onderwijzend personeel.

Filosofie van het programma

De filosofie is om een ​​brede basis onderwijs te bieden in de microbiologie en produceren van mankracht (afgestudeerde) voorzien van theoretische en praktische kennis, die hen relevant in nation building en dus in staat is het helpen van de natie om de doelstellingen van de industrialisatie en zelfvoorziening zal maken .

Doelstellingen

De doelstellingen van het programma zijn daarom om zich zelfverzekerd, zelfstandig en zeer concurrerende afgestudeerden die werkgelegenheid kunnen creëren en vul carrièremogelijkheden in de industrie, ziekenhuizen, particuliere bedrijven, de academische wereld en het onderzoek te produceren.

Om dit, de cursus voor B. Sc te bereiken. graad in Microbiologie zijn ontworpen om een ​​mozaïek van studenten met uiteenlopende belangen en beroepsmatige doelen op het gebied van medische, industriële, milieu bodem, marine / zoet water, voedsel en landbouwproducten, alsmede microbiële genetica, fysiologie en biochemie tegemoet te komen.

Het programma integreert leerstellingen en concepten van genetica, biochemie, chemie, ecologie, immunologie, fysiologie, bacteriologie, virologie, statistieken, plantkunde, zoölogie en ten slotte, de microbiologie om goed geaard studenten die gunstig overal en met name in de zeer competitieve kan vie produceren Nigeriaanse voedsel en dranken industrie, ziekenhuizen en andere verwante publieke en private sector.

Het programma bevat een zes maanden durende industriële werkervaring.

BELEID EN PRAKTIJK VAN HET PERSONEEL ONTWIKKELING

De universiteit heeft de ontwikkeling van medewerkers programma dat medewerkers stimuleert om in te schepen op zelfontplooiing met inbegrip van de verwerving van hogere graden (M. Sc., Ph.D) op de relevante gebieden van specialisatie, papers en onderzoeksresultaat te publiceren, behoren tot de beroepsorganisaties en bijwonen van conferenties en korte cursussen.

Die studeren voor hogere graden in Igbinedion University, Okada, genieten van een korting van 33% van de vergoedingen. Bovendien is het personeel die een geaccepteerde tijdschriftartikel in wetenschappelijk tijdschrift publiceert gezien een aantal honorarium als compensatie en aanmoediging.

ACADEMISCHE sFEER

Het ministerie stimuleert studenten om te kleden in een zakelijke manier tijdens het bijwonen van lezingen. Studenten worden aangemoedigd om gebruik maken van de bibliotheek faciliteiten tijdens de vrije periodes.

Personeelsleden worden aangemoedigd om te beginnen aan onderzoeksprojecten, papers te publiceren, het bijwonen van seminars en conferenties. Studenten zijn ook bereid op dezelfde wijze door toepassing van hun kennis in onderzoek en presentatie van seminar.

TOELATINGSVOORWAARDEN IN DE MICROBIOLOGIE PROGRAMMA

De toelating van de kandidaten in de microbiologie programma wordt gedaan in een van de drie manieren:

Door University Matriculation Examination (Ume)

In aanvulling op een aanvaardbaar pas in UME, kandidaat op zoek naar toelating in B. Sc. Opleiding in de microbiologie mag niet lager zijn dan gewone niveau krediet gaat in ten minste vijf (5) SSCE / GCE hebben, SSCE / NECO (of aanvaardbare equivalenten) vakken, waaronder Engels taal, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde en Biologie in niet meer dan twee vergaderingen .

Kandidaten worden bovendien verplicht om zich in te dienen voor een schriftelijk examen en mondelinge interview voor de toelating tot slot wordt aangeboden aan verdienstelijke kandidaten.

Door Direct Entry

Kandidaten op zoek naar directe toegang toelating tot de Microbiologie programma moet in aanvulling op de universiteit toelatingsexamen eisen te voldoen, hebben een minimum van twee GCE Geavanceerde niveau gaat in relevante Science onderwerpen, zoals biologie, scheikunde en natuurkunde. Kandidaten die goed Certificaat van het Diploma in relevante vakgebied bezitten kan directe toegang tot de Microbiologie programma worden aangeboden.

Door middel van Inter-University Transfer

Kandidaten die willen zetten in het departement (Microbiologie) van een andere universiteit moeten verkrijgen en vul de Interuniversitaire Transfer vorm van Officer van de universiteit Toelating's.

Elke aanvraag voor de overdracht zal worden behandeld op zijn eigen verdienste. Geen kandidaat zal worden toegelaten van een andere universiteit, tenzij het College en het ministerie ervan overtuigd zijn dat de kandidaat de minimale academische normen voor elk niveau heeft voldaan.

EXAMENREGELING

  1. Alle cursussen gedoceerd in elk semester wordt onderzocht op het einde van dat semester.
  2. Alleen studenten die naar behoren in een bepaald semester zijn geregistreerd voor cursussen en hebben hun financiële verplichtingen voldaan aan de universiteit komen in aanmerking om te zitten voor het onderzoek in die cursussen.
  3. Studenten moeten zich melden bij de gestelde onderzoek zalen vijftien minuten voor de aanvang van het examen.
  4. Geen enkele kandidaat is toegestaan ​​in de tentamenzaal in de 30e minuut van de start van het onderzoek of laat binnen 30 minuten na de sluiting van het onderzoek. Kandidaten moeten niet brengen in de tentamenzaal elke handset, computer, schoolboeken of aantekeningen, of betrokken zijn bij elke andere vorm van examen wanpraktijken.
  5. Elke kandidaat betrapt tijdens tentamens moeten worden geleverd om het onderzoek wanpraktijken vorm die dan zal worden overhandigd aan de decaan voor verdere actie te voltooien.
  6. Kandidaten dienen te voldoen aan de instructies van de Chief Surveillant met betrekking tot het indienen van hun antwoord vellen aan het einde van het onderzoek.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
4 - 5 jaar
Voltijd
Locations
Nigeria - Benin City, Edo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Nigeria - Benin City, Edo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan