Lees de Officiële Beschrijving

BSc in Music

Welkom op de Millsaps College muziek afdeling, waar u een serre-level prestaties training kan krijgen, terwijl ondergedompeld in een liberale kunstonderwijs die u leert hoe te denken, te schrijven en te communiceren. De muziek afdeling, als onderdeel van deze grotere gemeenschap, cultiveert en stimuleert het gebruik van kritische redenering, historisch bewustzijn en cultureel bewustzijn aan elk facet van muziek maken en historisch onderzoek op de hoogte. Onze grote verscheidenheid aan muziek cursussen onderzoeken muzikale esthetiek, de economie van muziek, wereldmuziek, jazz geschiedenis, muziek van de Verlichting, opera, vrouwen componisten, experimentele muziek, en nog veel meer. Studies in muziektheorie zijn creativiteit gebaseerd, en beginnen met het leren van de fundamenten van de muzikale expressie door middel van hands-on samenstelling cursussen zoals Music @ the Computer en Concept & Design.

Onze muziek faculteit is een gemeenschap van actieve en geëngageerde artiesten die aan de eisen van de prestaties te begrijpen en studenten aan te moedigen verder te gaan dan de score, het verkennen van ideeën in de muziek, van het historische en culturele contexten compositorische innovaties. Departementale overwegingen, solo recitals graad, koor en ensemble optredens en concerten en masterclasses met een bezoek aan de nationale en internationale gastartiesten zijn maar een deel van de prestaties kansen die student performers aan te moedigen om hun prestaties vaardigheden aan te scherpen terwijl Millsaps.

Studenten profiteren van onze afdeling op alle niveaus van betrokkenheid, van het bestuderen van een instrument of deelnemen aan de Millsaps Singers of Chamber Singers voor zelfontplooiing, de voorbereiding solo recitals als een belangrijke prestatie of concentrator. Een uniek kenmerk van ons curriculum is de optie van het nastreven van een concentratie in de prestaties, muziekgeschiedenis, of kerkmuziek, terwijl het nastreven van een diploma in een ander veld. Wij bieden vele diploma opties die de ontberingen van muziek studie te combineren met de bredere intellectuele reis die de Millsaps onderwijs.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van Millsaps College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019