Bsc in de natuurkunde en business studies

The University of Warwick, Department of Physics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bsc in de natuurkunde en business studies

The University of Warwick, Department of Physics

Een graad in de natuurkunde en Business Studies zal u voorzien van een brede opleiding in de fysica en het ontwikkelen van je vaardigheden in analytisch denken, data-analyse, logisch denken en praktische computing - alle voor hen die overwegen een carrière in het bedrijfsleven.

De Physics onderdeel van uw cursus leert de praktische en analytische vaardigheden van een natuurkundige, die in het bedrijfsleven als in de wetenschap van toepassing zijn. U leert ook om de schoonheid en de universaliteit van de principes van de fysica te waarderen. Wanneer u naar Warwick Business School (WBS) voor uw laatste jaar zul je gebieden van business en management te studeren. Uw laatste jaar in WBS is ontworpen om een ​​kritisch inzicht in hoe organisaties werken te ontwikkelen, hoe ze worden beheerd, en hoe ze omgaan met de lokale, nationale en internationale omgevingen. Flexibel wordt overschakelen naar of van deze stroom op elk moment in de eerste twee jaar.

Year One

Zoals voor Natuurkunde diploma

Twee jaar

Zoals voor Natuurkunde diploma, behalve dat studenten moeten een Business Studies module nemen.

Drie jaar

Studenten nemen vier modules van de Warwick Business School. Deze worden gewoonlijk gekozen uit:

Zakelijk:

Foundations of Organisational Behaviour; Financial Reporting; Principes van Financiën; Aard en wijze van Operationele Research; Bedrijfsstrategie; Simulatie; Voorspelling; Productie en Operations Management; Information Systems Analysis and Design; Operationele Research in strategische planning; Marketing Analyse; Grondslagen van de Accounting and Finance; Management Accounting; Industriële relaties; Personeelsmanagement; Organisatorisch gedrag; Service Operations Management; Ondernemerschap en Small Business; Strategic Information Management.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates