Bsc in de politieke wetenschappen en bestuurskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hogeschool voor de Kunsten en Sociale Wetenschappen

De afdeling Economie en Development Studies was een van de afdelingen opgericht in 1999 bij het aangaan van Igbinedion University Okada.

Het curriculum voor de afdeling werd bereid door middel van de gezamenlijke inspanningen van eminente professoren in de economie aangesteld als adviseurs en pionier medewerkers van de afdeling.
Sinds 1999 is het curriculum is geïmplementeerd om het doel van het afstuderen geluid Economen met een Bachelor of Science in Economics and Development Studies in lijn met de filosofie en de doelstellingen van de oprichting van de afdeling te bereiken.

De Vakgroep Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde van de Universiteit Igbinedion als één van de stichting afdelingen van de universiteit is een unieke afdeling die vanaf het begin verschillende paden heeft gebracht aan academische uitmuntendheid. Het heeft programma's die breed van opzet, open en voor iedereen toegankelijk zijn.

Het ministerie van haar oprichting in oktober 1999 een programma ontwikkeld dat de traditionele beperkingen van het leren in vergelijkbare afdelingen in andere universiteiten, gaat dus verder dan alle sociale verschillen van de tijd overstegen. Het is echt een afdeling voor iedereen die gekwalificeerd is open om te studeren in de kern beroepsonderwijs gebieden.

Het ministerie van vandaag is een uitgebreid onderzoek afdeling die de belangrijkste elementen van vergelijkbare afdelingen van elke Ivy League universiteiten verweeft met een ongewoon sterke publieke taak. Veel woorden kunnen worden gebruikt om de aard van deze afdeling te beschrijven als een geheel: complex, creatief, ondernemend, eminent, en betrokken.

Programma van de studie zijn beschikbaar op zowel undergraduate en postgraduate niveaus. Op het bachelorniveau, ons curriculum omvat vakken op het gebied van politieke wetenschappen, waaronder Vergelijkende politiek, overheid, politieke filosofie, internationale betrekkingen en nationale overheid.

Op de Postgraduate niveau, bieden wij (i) Masters of Science in de politieke wetenschappen met een specialisatie in een van vergelijkende politiek, openbaar bestuur en politieke theorie; (Ii) Postgraduate Diploma in Public Administration; (Iii) MPhil / PhD; en (iv) PhD in alle velden in de politieke wetenschappen.

Doelstellingen

De doelstellingen van de Vakgroep Politieke Wetenschappen en Bestuurskunde zijn: 1. Produceer hoog niveau mankracht om de behoeften van zowel de publieke als private sector bureaucratieën relevant; 2. Vertrouwd te maken en studenten met diepgaande kennis van de principes, theorie en praktijk van politiek en bestuur; 3. Foster de verzorgende, imbibing en onderhoud van aanvaardbare democratische beginselen door de training van de benodigde mankracht voor zowel de private als de publieke sector van de economie; 4. Train studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van kennis en vaardigheden te zijn en dus streven naar hogere graden en kennis. In dit verband bieden wij noodzakelijke basis voor een dergelijke achtervolging; 5. Produceer studenten die hun quota zouden bijdragen aan de integrale ontwikkeling van het land.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Lees meer

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Lees Minder